Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιαφοραH Kia Νο 1 μάρκα στη βιομηχανία από την J.D. Power -...

H Kia Νο 1 μάρκα στη βιομηχανία από την J.D. Power – Πίνακες

Η Kia αναγνωρίστηκε από την J.D. Power ως ο Νο 1 κατασκευαστής στην αρχική μελέτη ποιότητας των ΗΠΑ 2020 (IQS) για έκτη συνεχή χρονιά, με 136 αναφερθέντα προβλήματα ανά 100 οχήματα που αποτελεί «Ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα» όπως ανέφερε ο Dave Sargent, Αντιπρόεδρος στην JD Power.

Kia 2020 J.D. Power

Η συνεχής επιτυχία της Kia στο IQS επιτυγχάνεται με την ύπαρξη δύο μοντέλων – Forte και Soul – που περιλαμβάνονται μεταξύ των κορυφαίων 10 οχημάτων στον κλάδο.

Η Kia, είχε επίσης τις καλύτερες επιδόσεις με τα: Forte (Compact Car), Sedona (Minivan), Sorento (Upper Μεσαίου μεγέθους SUV) και Soul (Μικρό SUV).

Kia 2020 J.D. Power 01

«Η κατάκτηση της κορυφής στην Αρχική Μελέτη Ποιότητας της J.D. Power στις ΗΠΑ μεταξύ όλων των εμπορικών σημάτων μαζικής αγοράς για έκτη συνεχή χρονιά είναι μια τεράστια τιμή και μια υπενθύμιση για να συνεχίσουμε να προσπαθούμε να είμαστε οι καλύτεροι όπου μπορούμε», δήλωσε ο Sean Yoon, Πρόεδρος & CEO της Kia Motors North America & Kia Motors America. “Με τέσσερις νικητές ανά κατηγορία και τέσσερα επιπλέον μοντέλα να σκοράρουν μεταξύ των τριών κορυφαίων στις αντίστοιχες κατηγορίες τους . Η φιλοσοφία  της μάρκας που εκφράζεται μέσα από το ‘Give It Everything’  συνεχίζει να αποδίδει καρπούς στην εξαιρετικά ανταγωνιστική αγορά αυτοκινήτων.”

Kia 2020 J.D. Power 05

Η ετήσια έκθεση ανέλυσε τις απαντήσεις 87.282 ερωτηθέντων όσον αφορά 189 σειρές οχημάτων σε 26 κατηγορίες. Τα οχήματα αξιολογήθηκαν με βάση την οδηγική εμπειρία, τις επιδόσεις του κινητήρα και του κιβωτίου ταχυτήτων και ένα ευρύ φάσμα ποιοτικών απαντήσεων  που αναφέρθηκαν από τους ιδιοκτήτες οχημάτων.

Πηγή: Kia

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο