Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑγωνεςΡαλφ Σουμάχερ: "Θεωρώ ότι ένα comeback του Φέτελ με την Red Bull...

Ραλφ Σουμάχερ: “Θεωρώ ότι ένα comeback του Φέτελ με την Red Bull είναι πιθανό”

Ο βετεράνος οδηγός της F1 Ράλφ Σουμάχερ δεν θεωρεί ότι η Red Bull έχει κλείσει εντελώς τον Σεμπάστιαν Φέτελ, αλλά είναι πεπεισμένος ότι κάτι τέτοιο είναι δυνατό σενάριο.

Ο Ράλφ Σουμάχερ δήλωσε στο crash.net ότι: “Η Ρεντ Μπουλ είναι ένα αμάξι που κερδίζει, οπότε η απάντηση είναι ναι. Θα είναι ενδιαφέρον. Γνωρίζω πολύ καλά από το παρελθόν αυτήν την ομάδα και φυσικά έχω ακόμη επαφή με πολλούς ανθρώπους (από εκεί) – Κριστιάν (Χόρνερ), Χέλμουτ (Μάρκο) κτλ. Έχουν ένα δυνατό αμάξι και μια ισχυρή ομάδα, αυτό ξέρω από το παρελθόν”.

Saturday, June 28, 2003 European Grand Prix , Nurburgring , Germany . Formula BMW JUniors race 1 © BMW Picture by John Townsend sebastian vettel

Ο 45χρονος Γερμανός πιλότος δήλωσε στο Sky Germany ότι: ” Βραχυπρόθεσμα ήταν σημαντικό για τον Σεμπάστιαν να ήταν μπροστά από τον Τσαρλς στα προκριματικά. Αυτό σίγουρα θα του έκανε καλό. Το να ελπίζει για μια θέση σε cockpit τον επόμενο χρόνο, μπορεί να γίνει αν έχει φέτος καλή απόδοση. Είναι ένας οδηγός μεγάλης κλάσης, dεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Αλλά δεν υπάρχει τίποτα παλαιότερο από τον αγώνα του περασμένου Σαββατοκύριακου (εννοεί τα πάντα ξεχνιούνται λόγω των πρόσφατων αποδόσεων του) . Θεωρώ ότι ένα comeback με την Red Bull είναι πιθανό. Έχει (ο Φέτελ) ισχυρούς δεσμούς με τους υπεύθυνους. Ιδιαίτερα με τον Didi Mateschitz”.

Ο Σουμάχερ επεσήμανε πως: “Ο Αλεξάντερ Άλμπον και πάλι δεν εντυπωσίασε την Red Bull αυτό το Σαββατοκύριακο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ήταν κατά μέσο όρο μισό δευτερόλεπτο πιο αργός από τον Βερστάπεν. Μακροπρόθεσμα η ομάδα δεν θα ήθελε κάτι τέτοιο. Χρειάζεται έναν οδηγό, που να τερματίζει τακτικά δεύτερος ή τρίτος πίσω από τον Μαξ. Ειδάλλως θα χάσουν τόσα πολλά στο πρωτάθλημα κατασκευαστών”.

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο