Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήHomeΔιακοπές με Fiat Professional Ducato Motorhome

Διακοπές με Fiat Professional Ducato Motorhome

Το Fiat Professional Ducato αποτελεί την ιδανική βάση για την κατασκευή αυτοκινούμενων τροχόσπιτων. Η στιβαρή δομή, οι αποδοτικοί κινητήρες και οι πολλαπλές επιλογές αμαξωμάτων το έχουν καταστήσει ως την αγαπημένη επιλογή των περισσότερων κατασκευαστών αυτοκινούμενων τροχόσπιτων.

Με το καλοκαίρι του 2020 να αποτελεί μια ευκαιρία για τους ανθρώπους σε όλη την Ευρώπη να βγουν και πάλι στη φύση και να ταξιδέψουν, η επιλογή ενός Motorhome με βάση το Ducato αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους αγαπούν την κάλυψη μεγάλων αποστάσεων, με δεδομένη την αυτονομία που μπορεί να προσφέρει σε όλα τα επίπεδα ένα αυτοκινούμενο τροχόσπιτο.

Η επιτυχία που απολαμβάνει το Ducato και σε αυτή την πολύ εξειδικευμένη κατηγορία οχημάτων δεν είναι τυχαία. Η Fiat Professional είναι η μόνη μάρκα με τμήμα που ειδικεύεται στα οχήματα αναψυχής, αλλά και στις σχετικές υπηρεσίες.

Το νέο Ducato MY2020 αποτελεί εξέλιξη της πετυχημένης σειράς του μοντέλου, η πρώτη γενιά του οποίου δημιουργήθηκε το 1981. Σήμερα το Ducato συνεχίζει να προσφέρει πλήθος εκδόσεων Van, Pick-up, Σασί, αλλά και μεταφοράς προσωπικού, ενώ ειδικότερα η έκδοση Van προσφέρει τον κορυφαίο ωφέλιμο όγκο στην κατηγορία (έως 17κ.μ.).

Μέχρι σήμερα περισσότερες από 500.000 οικογένειες στην Ευρώπη έχουν επιλέξει αυτοκινούμενο τροχόσπιτο με βάση το Ducato, με τη νέα γενιά του μοντέλου να φέρει σειρά προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης της οδήγησης (ADAS) που αναβαθμίζουν σημαντικά τα επίπεδα ενεργητικής ασφάλειας.

Παράλληλα οι μηχανικοί της Fiat Professional εξέλιξαν καθίσματα οδηγού και συνοδηγού με δυνατότητα περιστροφής 360ο έτσι ώστε όταν το αυτοκίνητο βρίσκεται σε στάση η καμπίνα να μπορεί να μετατρέπεται σε ένα άνετο σαλόνι.

Αυτή είναι μόνο μια από τις πολυάριθμες πρακτικές λύσεις που έκαναν δημοφιλές το Ducato, εξασφαλίζοντας του παράλληλα σειρά διακρίσεων από εξειδικευμένα μέσα, όπως το Γερμανικό περιοδικό Promobil που τα τελευταία 13 χρόνια ανακηρύσσει το μοντέλο ως  “Best Motorhome Base”.

Η υψηλή προϊοντική αξία του Ducato συνδυάζεται με μια σειρά αποκλειστικών υπηρεσιών της Fiat Professional, ειδικά σχεδιασμένων για όσους αγαπούν τις διακοπές με ένα αυτοκινούμενο τροχόσπιτο. Εκτός από τις σχετικές πληροφορίες που είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα https://www.fiatcamper.com/en/home, η Fiat Professional διαθέτει περισσότερα από 6.500 σημεία τεχνικής εξυπηρέτησης στην Ευρώπη, τα 1.800 εκ των οποίων είναι εξειδικευμένα στην παροχή υπηρεσιών σε αυτοκινούμενα τροχόσπιτα.

Πηγή: Fiat Professional

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο