Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑγωνες19η Ανάβαση Δημητσάνας 2020 - Πρόγραμμα/Συμμετοχές

19η Ανάβαση Δημητσάνας 2020 – Πρόγραμμα/Συμμετοχές

Στις 25 και 26 Ιουλίου 2020 η ορεινή Γορτυνία, η πάντα όμορφη και φιλόξενη Δημητσάνα και το γραφικό Ζυγοβίστι θα υποδεχθούν την ομώνυμη ανάβαση. Η 19η Ανάβαση Δημητσάνας-Ζυγοβιστίου θα φιλοξενηθεί για μiα ακόμα φορά στην περιοχή, με τη START LINE να έχει αναλάβει τη διοργάνωση του αγώνα.

anavasi dimitsanas 2020

Με τις συμμετοχές να φτάνουν τις 36, αριθμός ο οποίος αποτελεί αισιόδοξο μήνυμα παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε εξαιτίας του Covid-19, η Ανάβαση Δημητσάνας – Ζυγοβιστίου δείχνει για ακόμη μια χρονιά το πόσο αγαπητή είναι για τους αγωνιζόμενους και πως είναι ο αγαπημένος προορισμός στην καρδιά του καλοκαιριού.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στην τεχνική διαδρομή των 2,7 χιλιομέτρων, οι 36 συμμετέχοντες θα προσφέρουν έντονες μάχες και θα κρατήσουν το ενδιαφέρον αμείωτο.

Στην κατηγορία Ν, οι 4 “μονομάχοι”, θα θελήσουν να κινηθούν με ταχύτατο ρυθμό, σημειώνοντας σπουδαίους χρόνους. Στη συνέχεια την σκυτάλη θα πάρει η κατηγορία Α, με τους 6 συμμετέχοντες να θέλουν να πετύχουν το κάτι παραπάνω.

anavasi dimitsanas 2020 02

Η κατηγορία Ε, συγκεντρώνει 8 οδηγούς με τις επιδόσεις να είναι για όλους το ζητούμενο. Η πολυπληθέστερη κατηγορία για ακόμη μια χρονιά, είναι αυτή της Formula Saloon. Με 16 συμμετοχές που ως στόχο έχουν την επικράτηση, το θέαμα είναι εξασφαλισμένο.

Ανάμεσα τους θα υπάρχουν και δύο αυτοκίνητα κατηγορίας Drift, τα οποία θα πλαγιολισθαίνουν σε όλο το κομμάτι της διαδρομής δίνοντας μια διαφορετική νότα στον αγώνα!

Να ευχαριστήσουμε θερμά τους χορηγούς και υποστηρικτές του αγώνα, που στηρίζουν έμπρακτα την 19η Ανάβαση Δημητσάνας – Ζυγοβιστίου καθώς και συνολικά τον Ελληνικό Μηχανοκίνητο Αθλητισμό σε όλες τις μορφές του.

Συγκεκριμένα την Τζαβάρας ΑΕ HYUNDAI, την εταιρεία αναψυκτικών ΛΟΥΞ, την Terra’s Sport, την Bilstein, την Mandanis Car Parts, την Power Boost Selected Used Cars, και Tomazo Service.

19η Ανάβαση Δημητσάνας – Ζυγοβιστίου 2020  – Πρόγραμμα

Διανομή εντύπων και αριθμών συμμετοχής: Σάββατο 25 Ιουλίου, ώρα 09:30-11:00, (Γραμματεία Ξενοδοχείο Δημητσάνα)
Διοικητικός/Αρχικός Τεχνικός Έλεγχος: Σάββατο 25 Ιουλίου, ώρα 09:30-11:00, (Γραμματεία Ξενοδοχείο Δημητσάνα)
1η Συνεδρίαση Αγωνοδικών: Σάββατο 25 Ιουλίου, ώρα 11:15,  (Γραμματεία Ξενοδοχείο Δημητσάνα)
Δημοσίευση Πίνακα Εκκινούντων: Σάββατο 25 Ιουλίου, ώρα 11:30, (Γραμματεία Ξενοδοχείο Δημητσάνα)

Υποχρεωτική ενημέρωση αγωνιζομένων: Σάββατο 25 Ιουλίου, ώρα 11:30, (Γραμματεία Ξενοδοχείο Δημητσάνα)

Κλείσιμο δρόμου: Σάββατο 25 & Κυριακή 26 Ιουλίου, ώρα 11:00

Χρονομετρημένες δοκιμές: Σάββατο 25 Ιουλίου, ώρα 12:00
Εκκίνηση αγώνα: Κυριακή 26 Ιουλίου, ώρα 12:00
Τελικός Τεχνικός Έλεγχος: Κυριακή 26 Ιουλίου, Μετά τη λήξη του 2ου σκέλους, (στο χώρο του Parc Fermé)

Δημοσίευση αποτελεσμάτων: Κυριακή 26 Ιουλίου, ώρα 16:00, (στο χώρο του Parc Fermé)

Απονομή Επάθλων: Κυριακή 26 Ιουλίου, ώρα 16:30, (Πλατεία Δημητσάνας)

Για το καθιερωμένο εδώ και 19 χρόνια καλοκαιρινό ραντεβού στην περιοχή μπορείτε να βρείτε πολλές, χρήσιμες και ενδιαφέρουσες πληροφορίες στον παρακάτω σύνδεσμο, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να απολαύσετε τις ομορφιές της Πελοποννήσου συνδυάζοντας τον αγώνα με μια ελκυστική εκδρομή.

(Γεωγραφία-Ιστορία-Φυσικές Ομορφιές-Αξιοθέατα/Μοναστήρια/Αρχαιολογικοί Χώροι/Μνημεία-Δραστηριότητες/Εκδηλώσεις-Διαμονή-Διασκέδαση)

Πηγή: Start Line

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο