Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήHomeΒολφ: "Οι αντίπαλοι μας πρέπει να μας φοβούνται τις ημέρες που χάνουμε"

Βολφ: “Οι αντίπαλοι μας πρέπει να μας φοβούνται τις ημέρες που χάνουμε”

Το “αφεντικό” της Μερσέντες, ο Τότο Βόλφ, προειδοποίησε τους αντιπάλους τους να «φοβούνται» τις ημέρες που χάνουν, γιατί από εκείνες τις ημέρες κερδίζουν περισσότερα πράγματα.
Toto Wolff backs Mercedes to bounce back from opening defeat of ...

Ο Βόλφ δήλωσε χαρακτηριστικά στο Sky Sports F1 ότι: “Πάντα λέμε ότι οι ημέρες που χάνουμε, είναι εκείνες που κερδίζουμε περισσότερα πράγματα και είναι οι ημέρες που οι ανταγωνιστές θα πρέπει να μας φοβούνται. Σήμερα (Κυριακή, 9/8) είναι μια μέρα, που αποδεικνύει ότι πρέπει να είμαστε ταπεινοί σε αυτό το άθλημα. Όλοι είπαν ότι το πρωτάθλημα έχει τελειώσει και ότι η Μερσέντες θα νικήσει κάθε αγώνα και ορίστε, δεν θα κερδίσουμε όλους τους αγώνες. Για αυτό το λόγο όλοι μας πρέπει να σκάψουμε βαθιά και να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε ποιο είναι το πρόβλημα και να δούμε στον αγώνα της Βαρκελώνης, αν θα βρούμε κάποιες λύσεις”.

Ο Μπότας μετά τον αγώνα δήλωσε πως η Μερσέντες θα μπορούσε να νικήσει τον δεύτερο αγώνα στο Silverstone, αλλά πιάστηκε στον ύπνο σχετικά με τις στρατηγικές, με τον Βολφ να διαφωνεί σχετικά με αυτό με τον Φιλανδό οδηγό.

Toto Wolff's a little worried: "Verstappen is better than last ...

Ο 48χρονος Αυστριακός ανέφερε πως: “Όχι, η νίκη δεν ήταν εκεί για εμάς. Καθαρά δεν ήμασταν το ταχύτερο αυτοκίνητο και εξαιτίας αυτού δεν μπορείτε στη συνέχεια να βελτιώσετε την στρατηγική σας. Δεν είναι ξεκάθαρο, αν κάναμε τα πάντα σωστά ή λάθος, αλλά όταν έχεις μια διαφορά ανάλογη του Μαξ (Βερστάπεν), έπρεπε να παλέψουμε για την δεύτερη και τρίτη θέση και να τις προστατέψουμε”.

Toto Wolff and Mercedes are Wary of Max Verstappen as a Title ...

Όταν ρωτήθηκε αν είχε μείνει έκπληκτος από τον ρυθμό του Βερστάπεν, ο Βόλφ απάντησε: “Και ναι και όχι. Επειδή έχουμε δει να χάνουμε σε αυτές τις πολύ θερμές θερμοκρασίες πίστας. Αυτό συνέβη σήμερα και μας το επιβεβαίωσε. Δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε τα ελαστικά λόγω του blistering και ο Μαξ έκανε συνέχεια καλύτερους χρόνους, κάτι που σημαίνει ότι συνέχισε να πηγαίνει γρηγορότερα. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να ξεπεράσουμε και να κατανοήσουμε. Δεν είχαμε την δύναμη για να κερδίσουμε σήμερα και πρέπει να δώσουμε τα συγχαρητήρια στο Μαξ και την Red Bull, γιατί έκαναν εξαιρετική δουλειά¨.

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο