Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιαφοραNeuville και Αυγενάκης στο Διαδρόμιο Σπαθοβουνίου

Neuville και Αυγενάκης στο Διαδρόμιο Σπαθοβουνίου

Το Διαδρόμιο Σπαθοβουνίου επισκέφθηκε χθες, Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2020, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος συνομίλησε με οδηγούς αγώνων ανάμεσά τους με τον Βέλγο οδηγό Ράλι, Thierry Neuville, μηχανικούς και τεχνικά επιτελεία που προπονούνταν, ενώ παράλληλα παρακολούθησε δοκιμές εξέλιξης χωμάτινου μονοθεσίου.

NeuvilleΜάλιστα, ο κ. Αυγενάκης  συνοδήγησε με τον τρεις φορές πρωταθλητή του θεσμού των EKO Racing Dirt Games, Γιώργο Ζυμαρίδη.

Τέλος, ο Υφυπουργός Αθλητισμού δήλωσε: «Πιστεύουμε στο ελληνικό motorsport και βρίσκομαι εδώ για στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα για έναν θεσμό που δημιουργεί νέα ταλέντα, που βγάζει οδηγούς υψηλού επιπέδου και διεθνούς κλάσης.

Το Διαδρομιο αποτελεί την βάση των EKO Racing Dirt Games, ενός θεσμού που συμβάλει αποφασιστικά στην δημιουργία νέων ταλέντων στο Μηχανοκίνητο Αθλητισμό, μια που τα Crosscars αποτελούν παγκοσμίως την βάση της πυραμίδας εξέλιξης των νέων.

Διαπίστωσα από πρώτο χέρι, την αδρεναλίνη αλλα και την απόλυτη ασφάλεια που σου προσφέρει αυτή η μορφή των αγώνων, συνοδηγώντας με τον τρεις φορές πρωταθλητή του θεσμού Γιώργο Ζυμαρίδη».

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο