Οι αγώνες του Ιταλικού Πρωταθλήματος F4 powered by Abarth μεταφέρονται αυτό το Σαββατοκύριακο στην Αυστρία, στο εντυπωσιακό Red Bull Ring. Συνολικά 30 οδηγοί από 18 χώρες, θα βρεθούν πίσω από το τιμόνι των μικρών, αλλά υψηλών επιδόσεων μονοθεσίων που παίρνουν κίνηση από τον κινητήρα T-Jet της Abarth.

Στους δύο πρώτους γύρους του θεσμού που πραγματοποιήθηκαν στο Misano και στην Imola, σε συνολικά 6 αγώνες έχουν αναδειχθεί 6 διαφορετικοί νικητές, στοιχείο που δείχνει ξεκάθαρα το πολύ υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού.

Ο μεγάλος αριθμός συμμετοχών στο Red Bull Ring θα κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακές τις μάχες μεταξύ των νεαρών οδηγών, οι οποίοι μάχονται με στόχο να ανέβουν σε μεγαλύτερες κατηγορίες και τελικό στόχο το μαγικό κόσμο της Formula 1.

Τα τελευταία 7 χρόνια η Abarth υποστηρίζει διοργανώσεις με νέους οδηγούς ηλικίας 15-18 ετών, που θέλουν να αποκτήσουν εμπειρία και να εξελιχθούν στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Αυτή η υποστήριξη έχει βαθιές ρίζες στην ίδια τη φιλοσοφία της μάρκας του «Σκορπιού», με τον ιδρυτή της, Carlo Abarth, από πολύ μικρή ηλικία να συμμετέχει σε διάφορες μορφές αγώνων, ενώ στη συνέχεια βοήθησε έμπρακτα νέους οδηγούς να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στους αγώνες, δημιουργώντας αγωνιστικά αυτοκίνητα με προσιτό κόστος, αλλά εξαιρετικές επιδόσεις.

Η μετάδοση του αγώνα στο Red Bull Ring του Ιταλικού Πρωταθλήματος F4 powered by Abarth θα είναι διαθέσιμη μέσω Live streaming στο: www.acisport.it.

Πηγή:Abarth