Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑγωνεςΟ Πρόεδρος της Peugeot στο Le Mans με Peugeot 908

Ο Πρόεδρος της Peugeot στο Le Mans με Peugeot 908

Αυτή τη χρονιά, στον εικοσιτετράωρο αγώνα Le Mans θα γίνει μία νέα αποκάλυψη:  η Peugeot Sport θα παρουσιάσει τη νέα της ταυτότητα με το εμβληματικό λιοντάρι και τα βασικά συστατικά της επιστροφής της στους αγώνες αντοχής.

Για να διευκολύνει αυτή τη μετάβαση, η PEUGEOT θέλησε να αποτίσει φόρο τιμής στο παρελθόν της μέσω της διάσημης διαδρομής του Le Mans. Το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου ένα Peugeot 908 θα μπει στην πίστα στη 13:05 μ. μ με οδηγό τον Carlos Tavares, Πρόεδρο του Ομίλου PSA.

Αυτή η διαδρομή είναι ένας τρόπος να δείξει η PEUGEOT την ευγνωμοσύνη της στους λάτρεις, τους θεατές, τους εθελοντές,  αλλά και τους διοργανωτές του μηχανοκίνητου αθλητισμού, που έκαναν αυτό τον αγώνα πραγματικότητα.

Ο Carlos Tavares θα σηματοδοτήσει την έναρξη του αγώνα της 88ης έκδοσης των 24 Ωρών στο Le Mans, ενώ την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου ο Jean-Philippe Imparato, Διευθύνων Σύμβουλος της Peugeot  θα ανακοινώσει τις βασικές πτυχές της δέσμευσης της PEUGEOT στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής (WEC) το 2022, σε στενή συνεργασία με την Peugeot Total.

Πηγή: Peugeot

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο