Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑγωνεςEKO Racing Dirt Games (Διαδρόμιο) Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου - Συμμετοχές

EKO Racing Dirt Games (Διαδρόμιο) Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου – Συμμετοχές

Μετά από μια πεντάμηνη αναγκαστική -λόγω Covid-19- ανάπαυλα, οι αγωνιζόμενοι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Crosscar των Κυπέλλων και Επάθλων των EKO Racing Dirt Games θα βρεθούν και πάλι στη γραμμή της εκκίνησης, για ακόμα μια φορά στο “Διαδρόμιο”, στον Κουταλά Κορινθίας.

Η “έδρα” των ΕΚΟ Racing Dirt Games, την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου θα υποδεχτεί 26 οδηγούς, οι οποίοι θα βρεθούν απέναντι στο χρονόμετρο με στόχο να ξεκινήσουν με το δεξί στο θεσμό. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 4 περάσματα από τη διαδρομή μήκους 2 χιλιομέτρων, με τον τελικό νικητή να αναδεικνύεται έπειτα από την άθροιση των 3 καλύτερων χρόνων του.

EKO Racing Dirt Games 2020Στο πρωτάθλημα των 600 κ.εκ. των Crosscar, μεταξύ άλλων το “παρών” θα δηλώσουν… οι συνήθεις ύποπτοι Νώντας Καρανικόλας με LaBase RX01 και Μιχάλης Τακιδέλλης με το νέο Yacar Crosscar, καθώς και οι Κοσμάς Βαρθαλίτης (CosVar), Σπύρος Ράπτης (Planet Kartcross K3) και Γιώργος Δημούσης (Semog Trophy), με τους δυο τελευταίους να παλεύουν για τη νίκη στο έπαθλο των Ιδιωτών.

Για το ίδιο έπαθλο, στην επίσημη πρώτη τους στο θεσμό, θα παλέψουν και οι Στέφανος Ρέλλας και Παναγιώτης Παπαδογεωργός που θα μοιραστούν ένα Semog Bravo.

Στην κατηγορία Junior για νέους οδηγούς άνω των 16 ετών με licence kart, οι δύο περυσινοί μονομάχοι της κατηγορίας, Κωνσταντίνος Τακιδέλλης (Speedcar Xtrem) και Αχιλλέας Χριστοδούλου (LaBase RX01), θα προσπαθήσουν και πάλι για το καλύτερο!

Στα έπαθλα των αυτοκινήτων, οι Κώστας Τούσουλης και Δημήτρης Σταυρόπουλος, αμφότεροι με Toyota Yaris, είναι τα φαβορί στα 1400 κ.εκ., ενω έντονος αναμένεται ο ανταγωνισμός στην κατηγορία των 1600 κ.εκ., όπου 8 αγωνιζόμενοι θα προσπαθήσουν για τη νίκη, με τους Νίκο Χρέππα (Peugeot 106) και Κώστα Μαχαίρα (Citroen Saxo) να μονομαχούν για την κορυφαία θέση του βάθρου.

Στην κατηγορία 2000+, ο 3 φορές νικητής των EKO Racing Dirt Games, Γιώργος Ζυμαρίδης με το Skoda Fabia R5 με το οποίο συμμετέχει φέτος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ, δείχνει ως το απόλυτο φαβορί. Για το καλύτερο θα παλέψουν οι Χρήστος Παλαιολόγος (Mitsubishi Lancer EVO), όπως και ο Γιάννης Πολυχρονόπουλος, με την αειθαλή Lancia Delta HF Integrale.

Ο αγώνας, του οποίου την ευθύνη διοργάνωσης έχει η ΑΛΑ Κορινθίας, θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία θεατών και σύμφωνα με τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Η εκκίνηση θα δοθεί την Κυριακή στις 10:00, με τα αποτελέσματα να “αναρτώνται” ηλεκτρονικά στο www.omae-live.gr

Χορηγός ονομασίας του θεσμού για 3η συνεχόμενη χρονιά είναι η premium βενζίνη EKO Racing 100. Χορηγός τεχνολογίας είναι η Garmin, ενώ η Racecraft είναι χορηγός εξοπλισμού. Το περιοδικό 4Τροχοί είναι χορηγός επικοινωνίας και ο θεσμός καλύπτεται τηλεοπτικά από την Cosmote TV.

Πηγή: DirtGames

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο