Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιαφοραΗ Nissan στο σαλόνι αυτοκινήτου της Auto China 2020

Η Nissan στο σαλόνι αυτοκινήτου της Auto China 2020

Στο σαλόνι αυτοκινήτου της Auto China 2020 στην Κίνα, η Nissan πραγματοποίησε πρόσφατα το ντεμπούτο του ολοκαίνουργιου EV crossover, καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε σημαντικά βήματα του σχεδίου Nissan NEXT στην αγορά.

Nissan Auto China 3Το Ariya συνδυάζει δύο δυνατά σημεία της Nissan: EV και crossover SUV. Ενσωματώνοντας την ισχύ και την απόδοση σε ένα συνδεδεμένο αυτοκίνητο, αντιπροσωπεύει τις τελευταίες τεχνολογίες του Nissan Intelligent Mobility, που ενσωματώνει η εταιρεία στην γκάμα της.

Το Ariya έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στην Κίνα το 2021. Μαζί με τα μοντέλα e-POWER της Nissan, στοχεύει να αποκαλύψει μια νέα εποχή ηλεκτροκίνησης για τη Nissan στην κινεζική αγορά.

Η Nissan σχεδιάζει να εισαγάγει νέα μοντέλα και να ενισχύσει τη γκάμα της στην Κίνα, με περισσότερα χαρακτηριστικά του Nissan Intelligent Mobility. Εστιάζοντας στα βασικά της  πλεονεκτήματα και τις ανάγκες των πελατών της, η Nissan θα είναι σε θέση να συνεχίσει την ηγετική της πορεία και τη σταθερή ανάπτυξή της στην Κίνα.

Ανανεωμένη γκάμα μοντέλων για την Κίνα

Nissan Auto China 4Η Nissan σχεδιάζει να λανσάρει επτά νέα μοντέλα στην Κίνα έως το 2022. Η εταιρεία αναγνωρίζει ότι οι Κινέζοι καταναλωτές απαιτούν περισσότερα από τα προϊόντα και την  τεχνολογία κάθε μέρα, για να εμπλουτίσουν τη ζωή τους με νέους τρόπους.

Η Nissan είναι έτοιμη να ανταποκριθεί και να ξεπεράσει αυτές τις απαιτήσεις αναζωογονώντας το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της, προσφέροντας συναρπαστικά νέα μοντέλα.

Επέκταση σε EV και e-POWER

Nissan Auto China 6Εννέα μοντέλα στη γκάμα της Nissan στην Κίνα, πρόκειται να εξοπλιστούν με ηλεκτροκινητήρες (EV ή e-POWER) έως το 2025. Η Nissan γνωρίζει ότι οι οδηγοί στην Κίνα αναζητούν αξιόπιστες και συναρπαστικές επιλογές EV.

Με το Ariya να κυκλοφορεί στην Κίνα τον επόμενο χρόνο, η Nissan λανσάρει μια νέα εποχή τεχνολογίας και κινητικότητας στα Evs,  που δεν κάνει συμβιβασμούς μεταξύ της εμβέλειας και της απόδοσης.

Προηγμένη υποστήριξη οδηγού ProPILOT

Nissan Auto China 2Η Nissan, σχεδιάζει να διαθέσει πέντε μοντέλα στη γκάμα της στην Κίνα με την προηγμένη τεχνολογία υποστήριξης οδηγού ProPILOT έως το 2022, καλύπτοντας το 70% των επιβατικών μοντέλων της Nissan στην συγκεκριμένη αγορά.

Η Κίνα πρωτοπορεί παγκοσμίως στα αυτόνομα οχήματα, καθώς η επιθυμία των πελατών για μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια ωθεί την καινοτομία. Η Nissan συνεχίζει να εργάζεται για να φέρει στην Κίνα το ProPILOT 2.0, την τελευταία γενιά της τεχνολογίας, για να προσφέρει μια ασφαλέστερη και πιο συναρπαστική εμπειρία οδήγησης.

NissanConnect

Τα σχέδια της Nissan θέλουν  εννέα μοντέλα της στην Κίνα να διαθέτουν το NissanConnect έως το 2024, καλύπτοντας το 90% των μοντέλων της στην αγορά. Η Κίνα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της συνδεσιμότητας και η Nissan εξοπλίζει τα αυτοκίνητά της με τις τελευταίες δυνατότητες, για να προσφέρει στους πελάτες της μια στενότερη και πιο απρόσκοπτη σύνδεση με την κοινωνία.

Πηγή: Nissan

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο