Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιαφοραΠρόγραμμα απόσυρσης ποδηλάτου με ένα E-Bike

Πρόγραμμα απόσυρσης ποδηλάτου με ένα E-Bike

Η εταιρεία E-Bike στην Ελλάδα, η KOSMORIDE, παρέχει την δυνατότητα απόσυρσης του συμβατικού ποδηλάτου -ακόμα και με μηδενική εμπορική αξία- με ένα ηλεκτρικό, επιλέγοντας ανάμεσα από τα καλύτερα Ε-Βikes του κόσμου, αναγνωρισμένα για την τεχνολογία τους και την ποιότητα κατασκευής τους. Στην πόλη, στο βουνό, στις off-road διαδρομές, για άνδρες και για γυναίκες, υπάρχει ένα E-Bike για εσένα.

Η καινοτόμα πολιτική της KOSMORIDE προσφέρει bonus απόσυρσης του συμβατικού ποδηλάτου με πρόσθετο όφελος 5% της αξίας επιλεγμένων κορυφαίων E-Bikes.

Το πρόγραμμα απόσυρσης λειτουργεί συνδυαστικά με την κρατική επιχορήγηση «ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ» που περιλαμβάνει οικολογικό bonus για την αγορά ηλεκτρικού ποδηλάτου, με επιδότηση στο 40% της αξίας του E-Bike και με μέγιστο ποσό τα 800 ευρώ.

Τα οφέλη αποκτώντας ένα ηλεκτρικό ποδήλατο από την KOSMORIDE είναι η φιλική, εύκολη και αθόρυβη μετακίνηση, οι μηδενικοί ρύποι προς το περιβάλλον, η ευζωία σε συνδυασμό με την αξιοπιστία που συνοδεύει τις κορυφαίες εταιρείες που αντιπροσωπεύει: Ducati, Giant, Gocycle, KTM, Lacros, Moustache, Riese & Müller και Stromer.

Ελάτε στο 1ο KOSMORIDE experience store στο Μαρούσι (Ανδρέα Παπανδρέου 21) και πραγματοποιείστε ένα test drive σε όποιο μοντέλο θέλετε και φύγετε με το δικό σας E-Bike, που θα σας… φορτίσει τη ζωή!

Πηγή: KOSMORIDE

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο