Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΝεαΑγοραΝέα έκδοση Subaru Forester Adventure e-Boxer - Τιμή

Νέα έκδοση Subaru Forester Adventure e-Boxer – Τιμή

subaru Forester Adventure 03Νέο Subaru Forester Adventure, μία νέα έκδοση ήρθε να εμπλουτίσει τη γκάμα του νέου υβριδικού Forester e-Boxer. Με όψη αντάξια του ονόματός του, το Adventure έχει επιπλέον του πλούσιου standard εξοπλισμού του, νέα γρίλια στη μάσκα, μαύρη ζάντα 18 ιντσών, ηλιοροφή και εξωτερικά προστατευτικά αλλά και διακοσμητικά στοιχεία που ξεχωρίζουν με το βαθύ πορτοκαλί χρώμα τους.

subaru Forester Adventure 05Η πορτοκαλί υπογραφή της έκδοσης αυτής συνεχίζεται και στο εσωτερικό, με τις διακριτικές πορτοκαλί ραφές στην κονσόλα, στο τιμόνι, στο λεβιέ ταχυτήτων αλλά και στα νέα, αδιάβροχα καθίσματα.

Όλα αυτά μαζί με το πακέτο της μόνιμης συμμετρικής τετρακίνησης της Subaru, του υβριδικού κινητήρα e-Boxer και του συστήματος προληπτικής ασφάλειας EyeSight κάνουν το νέο Adventure ένα πραγματικό SUV απόδρασης και περιπέτειας.

subaru Forester Adventure 02Το Subaru Forester Adventure e-Boxer διατίθεται σε δύο χρωματισμούς, λευκό και σκούρο γκρι (Crystal White Pearl και Magnetite Grey Metallic αντίστοιχα), η τιμή λιανικής του είναι 48.360€ πλέον χρέωσης μεταλλικού χρώματος και είναι άμεσα διαθέσιμο.

Πηγή: Subaru

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο