«ΜΙΝΙ Cyber Days», σε μία δύσκολη περίοδο, η ΜΙΝΙ δίνει το δικό της στίγμα στην αγορά καινοτομώντας και εστιάζοντας σε μία ημέρα ειδικά αφιερωμένη στις online αγορές.

Οι «ΜΙΝΙ Cyber Days» ξεκινούν από τις 20 Νοεμβρίου έως και τις 6 Δεκεμβρίου, όπου το περιπετειώδες MINI Countryman προσφέρεται σε ένα μοναδικό cyber deal με το πακέτο εξοπλισμού Spice* με €22.540, μοναδικά χαμηλό επιτόκιο 3,9%** και ένα Δώρο έκπληξη!

Η διαδικασία είναι απλή και οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να επωφεληθούν από το μοναδικό MINI Cyber deal, θα πρέπει να επισκεφθούν την σελίδα www.mini.com.gr/cyberdays και να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους για να λάβουν το κουπόνι** με το μοναδικό κωδικό τους.

Στην συνέχεια, θα ενημερωθούν από εκπρόσωπο του Δικτύου Επίσημων Εμπόρων ΜΙΝΙ για τις διαδικασίες που θα πρέπει να ολοκληρώσουν για να πραγματοποιηθεί η αγορά και να επωφεληθούν από το μοναδικά χαμηλό επιτόκιο και να πάρουν το Δώρο τους.

Κάντε δικό σας το νέο MINI Countryman με το πακέτο εξοπλισμού Spice και προσθέστε περιπέτεια στις μετακινήσεις σας στην πόλη και σε μακρινά ταξίδια.

Πηγή:Mini