Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιαφοραΤεχνολογίαKawasaki - τεχνολογικές καινοτομίες για το 2021

Kawasaki – τεχνολογικές καινοτομίες για το 2021

Με αφορμή την απόκτηση του έκτου συνεχόμενου τίτλου στα WorldSBK, το Kawasaki Ninja ZX-10R μαζί με το ZX-10RR διαθέτουν μια σειρά από καινοτομίες για το 2021, μερικές ορατές στο γυμνό μάτι και άλλες με μια ποιο ενδελεχή ματιά.

Kawasaki 2021 0Αφορμή για δημιουργία συζήτησης, το νέο αεροδυναμικό πακέτο στα Ninja κάνει το ντεμπούτο του με την τεχνολογία “Integrated Winglet” στο οποίο οφείλεται η κατά 17% περισσότερη κάθετη δύναμη σε σύγκριση με το τρέχον μοντέλο και έχει ήδη επαινεθεί από τον έξι φορές παγκόσμιο πρωταθλητή SBK, Jonathan Rea στις πρόσφατες χειμερινές δοκιμές της Kawasaki Racing Team στην πίστα της Jerez.

Το επανασχεδιασμένο σελάκι συνεπιβάτη συμβάλλει σε μια περιοχή χαμηλής πίεσης πίσω από τον αναβάτη, ενώ μια νέα θέση μαρσπιέ οδηγού, 40 mm ψηλότερος ανεμοθώρακας και τιμόνι προσαρμοσμένα σύμφωνα με πληροφόρηση από αναβάτες της KRT εφαρμόζουν τη φιλοσοφία της Kawasaki, προσφέροντας όχι μόνο μια μοτοσυκλέτα γεννημένη για κατακτήσεις βάθρων αλλά και με αναβαθμίσεις στο σύνολο της μοτοσυκλέτας οδηγώντας τις νέες Kawasaki Ninja ZX-10 στο μέλλον.

Και για το ΖΧ-10RR, η χρησιμοποίηση πιστονιών Pankl και των αντίστοιχων πείρων πιστονιού που συνδέονται με μπιέλλες Pankl, η τεχνολογία από τους αγώνες ενισχύεται με τροχούς Marchesini, εύκαμπτα σωληνάκια φρένων και αύξηση στροφών κινητήρα κατά 400 σ.α.λ. σε σύγκριση με το απλό ZX-10R.

Kawasaki 2021 02Για το Z H2 SE, η ισχυρή, μυώδης παρουσία του Z H2 και η υπερτροφοδοτούμενη τεχνολογία, το trellis πλαίσιο, η έγχρωμη TFT οθόνη και ο φωτισμός LED, το οδηγούν στο επόμενο επίπεδο μέσω των δαγκάνων Brembo Stylema και του ακτινικού κύριου κυλίνδρου της Brembo αποδεικνύοντας την εστίαση του Z H2 SE στην απόλυτη απόδοση και ποιότητα.

Άμεσα αναγνωρίσιμο χάρη σε ένα νέο χρώμα και γραφική επεξεργασία – και επωφελούμενο από την προηγμένη τεχνολογία ανάρτησης Skyhook της Showa – το μοναδικό υπερτροφοδοτούμενο Z H2 SE είναι έτοιμο να φορέσει το στέμμα στην κατηγορία των Hyper Naked μοτοσυκλετών ακόμη περισσότερο για το 2021.

Μπορεί να μην υπάρχουν μεγάλες διεθνείς εκθέσεις για το 2020 λόγω της παγκόσμιας πανδημίας, αλλά αυτό δεν θα μειώσει τις επιθυμίες των οπαδών της Kawasaki παγκοσμίως. Και με την παρουσίαση των τελευταίων μοντέλων Ninja ΖΧ-10 και Z H2 SE, η Kawasaki ατενίζει το 2021 και το απώτερο μέλλον με ελπίδα και αισιοδοξία.

Πηγή: Kawasaki

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο