Η Bridgestone επιστρέφει στη CES 2021, που, φέτος, θα λάβει χώρα ψηφιακά από τις 11 έως τις 14 Ιανουαρίου 2021. Στα πλαίσια της ψηφιακής έκθεσης, η εταιρεία θα αποκαλύψει τη διαδραστική πόλη, Bridgestone World, για το πώς οι καινοτομίες της Bridgestone θα ενισχύσουν ένα βιώσιμο μέλλον κινητικότητας.

Οι ζωντανές διαδικτυακές επιδείξεις και τα σχετικά με το μέλλον, βίντεο, θα ενισχύσουν, επίσης, τις ευκαιρίες συνεργασίας με εταιρείες σε όλο το τεχνολογικό φάσμα.

Η εικονική πόλη, Bridgestone World, που αναπτύχθηκε ειδικά για τη φετινή εικονική μορφή της CES, επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν τις αστικές, προαστιακές, βιομηχανικές ρυθμίσεις, καθώς και αυτές των μεταφορικών μέσων, σε μια πόλη του μέλλοντος και να διερευνούν πώς τα συνδεδεμένα προϊόντα της εταιρείας και οι υπηρεσίες που βασίζονται σε δεδομένα θα αντιμετωπίσουν τα προβληματικά σημεία, θα βελτιώσουν την εμπειρία κινητικότητας των καταναλωτών και θα δημιουργήσουν μεγαλύτερη κοινωνική και πελατειακή αξία.

Το κεντρικό αστικό περιβάλλον του εργαλείου επιτρέπει στους χρήστες να εξερευνήσουν την εξέλιξη της Bridgestone σε μια εταιρεία υψηλής τεχνολογίας που βελτιώνει τη βασική προσφορά ελαστικών και προϊόντων καουτσούκ μέσω έξυπνων ελαστικών και προηγμένων τεχνολογιών κινητικότητας.

Η Bridgestone World στοχεύει να δείξει πώς η εταιρεία επαναπροσδιορίζεται για να βοηθήσει τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις να διαχειρίζονται τα οχήματά τους με ασφαλέστερο, πιο έξυπνο, πιο αποτελεσματικό και πιο βιώσιμο τρόπο.

Η Bridgestone θα συνεργαστεί επίσης άμεσα με τους συμμετέχοντες της CES μέσω ζωντανών και κατόπιν ζήτησης παρουσιάσεων, που διερευνούν πώς η εταιρεία χρησιμοποιεί τεχνολογία έξυπνων ελαστικών, προηγμένα αναλυτικά δεδομένα και νέα επιχειρηματικά μοντέλα για να τοποθετήσει τα ελαστικά στο επίκεντρο ενός συστήματος βιώσιμης κινητικότητας, τώρα και στο μέλλον . Αυτές περιλαμβάνουν:

  • κατόπιν ζήτησης, “Bridgestone Vision of Mobility,” με τον Paolo Ferrari, Πρόεδρο & CEO της Bridgestone Americas, και Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο και Εκτελεστικό Διευθυντή της Bridgestone Corporation.
  • video tour στην Bridgestone World (κατόπιν ζήτησης) με τη Maria Dunn, διευθύντρια στρατηγικού σχεδιασμού και εταιρικής στρατηγικής, της Bridgestone Americas.
  • ,” με το Raj Bajaj, Αντιπρόεδρο, Διεθνών Λύσεων Κινητικότητας της Bridgestone, στις 13 Ιανουαρίου, 2021 στις 8:15 a.m. EST.

Καινοτομία, αγώνες και δεδομένα

Η Bridgestone θα συμμετάσχει επίσης σε ένα ζωντανό πάνελ που θα επικεντρωθεί στο Indy Autonomous Challenge (IAC) στις 13 Ιανουαρίου 2021 στις 3:15 μ.μ. EST, μαζί με τον Mark Miles, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Penske Entertainment Corp.

Η Bridgestone είναι ο επίσημος προμηθευτής ελαστικών της Indy Autonomous Challenge και το πάνελ, θα επικεντρωθεί στο θέμα της καινοτομίας, των αγώνων και των δεδομένων, θα ασχοληθεί με το μέλλον των αγώνων και την σύγκλιση των αυτόνομων τεχνολογιών και των μηχανοκίνητων αθλημάτων της IAC.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την Bridgestone και να ζήσετε την εικονική επίδειξη CES, επισκεφθείτε το FutureofMobility.Bridgestone από τις 11 Ιανουαρίου.

Πηγή: Bridgestone