Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήHomeTζιοβινάτσι: " Έκανα ένα καλό βήμα την περσινή χρονιά, αλλά είμαι πολύ...

Tζιοβινάτσι: ” Έκανα ένα καλό βήμα την περσινή χρονιά, αλλά είμαι πολύ αισιόδοξος για φέτος”

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο Αντόνιο Τζιοβινάτσι δήλωσε ότι είναι χαρούμενος που θα βρίσκεται για τρίτη συνεχή σεζόν ως team-mate του Κίμι Ραικόνεν στην Άλφα Ρομέο και τόνισε ότι είναι πολύ αισιόδοξος για την φετινή σεζόν.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ιταλός οδηγός έκανε το ντεμπούτο του στην F1 το 2019 με την Άλφα Ρομέο και ανέφερε σε δηλώσεις του ότι το να μοιράζετε το ίδιο γκαράζ με τον Φιλανδό οδηγό τον έκανε να μάθει πολλά και τον εξέλιξε σε καλύτερο οδηγό.

Ο Τζιοβινάτσι ανέφερε στο Motorsport.com ότι: “Με τον Κίμι (Ραικόνεν) δίπλα μου, θεωρώ ότι μπορώ να κάνω ακόμη περισσότερα βήματα (προόδου) την επόμενη σεζόν. Θα είναι πολύ σημαντικό να τον ακολουθώ, γιατί όπως έχω πει πολλές φορές, παραμένει ένας από τους καλύτερους οδηγούς στο grid, ιδιαίτερα σε όρους ταχύτητας και διαχείρισης αγώνα. Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω να δουλεύω μαζί του”.

Ο Ιταλός οδηγός της Άλφα Ρομέο συνέχισε λέγοντας ότι: “Όταν ξεκίνησα εδώ, επικεντρωνόμουν περισσότερο στον Κίμι (Ραικόνεν), για να παρατηρώ πως κάνει τα πράγματα και γιατί κάνει την κάθε κίνηση. Σχεδόν πάντα τον ακολουθώ. Αλλά την περσινή σεζόν, πήρα περισσότερη εμπειρία και ξεκίνησα να καταλαβαίνω καλύτερα τι ζητάει η ομάδα και τι πρέπει να κάνω εγώ. Η εμπειρία κάνει μεγάλη διαφορά σε κάθε τομέα, αλλά ακόμη περισσότερο και στην Formula 1. Μετά από δύο χρόνια και πολλούς περισσότερους αγώνες, νιώθω ότι είμαι σε ετοιμότητα για την νέα σεζόν, έκανα ένα καλό βήμα την περσινή χρονιά, αλλά είμαι ακόμη περισσότερο αισιόδοξος για την νέα σεζόν”.

Υπενθυμίζουμε ότι η παρουσίαση του μονοθεσίου, που θα οδηγούν οι Κίμι Ραικόνεν και Αντόνιο Τζιοβινάτσι για την Άλφα Ρομέο θα γίνει στην Πολωνία στις 22 Φεβρουαρίου.

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο