Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΝεαΑγοραΗ νέα Ducati Multistrada V4 στην Ελλάδα από 20.600 €

Η νέα Ducati Multistrada V4 στην Ελλάδα από 20.600 €

Από την πρώτη της γενιά, το 2003, η Multistrada της Ducati ταυτίστηκε με αυτό που υπόσχεται το όνομά της: μία μοτοσυκλέτα για κάθε δρόμο, “multi strada. Το νέο μοντέλο, που μόλις έφτασε στην Ελλάδα, προσφέρει αυτήν την αίσθηση και την ευελιξία στον μέγιστο βαθμό.

DUCATI_MULTISTRADA_V4_SΜία μοτοσυκλέτα σπορ αλλά άνετη, ικανή να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε οδική κατάσταση, άσφαλτο ή χωματόδρομο, με ασφάλεια και σταθερότητα. Με ολοκαίνουργιο κινητήρα Granturismo 170 ίππων, με ακόμα μεγαλύτερη αξιοπιστία και αντοχή για επιμηκυμένα διαστήματα συντήρησης.

Η νέα Ducati Multistrada V4 είναι διαθέσιμη στο Ducati Athens και το δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών της Ducati σε όλη την Ελλάδα, από την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου, με προτεινόμενη λιανική τιμή από 20.600 € και εργοστασιακή εγγύηση τεσσάρων ετών. Παράλληλα, διατίθεται και με το πρόγραμμα DUCATI4U, με προνομιακό επιτόκιο μόλις 3,9%, το χαμηλότερο της αγοράς, προκαταβολή από 20% και εξόφληση σε έως και 60 μήνες.

Τα βασικότερα χαρακτηριστικά της νέας Ducati Multistrada V4:

DUCATI MULTISTRADA 1260 PIKES PEAKΜοναδική σχεδίαση – Αεροδυναμική, με εντυπωσιακά στοιχεία που δανείζεται από τα top μοντέλα της μάρκας, όπως το design φώτων της Panigale V4, φώτα στα πλαϊνά panels, ζάντες με ακτίνες, και χρωματισμό σε Red, Aviator Grey ή Sport Livery, ανάλογα με την έκδοση.

Τετραπλή υπόσταση – Είναι “Sport” όντας ισχυρή, ελαφριά και compact, με ηλεκτρονικά βοηθήματα MotoGP και ένα ευέλικτο σασί για συναρπαστική οδήγηση σε άσφαλτο και χώμα. Είναι “Touring” χάρη στα μεγάλα διαστήματα συντήρησης (κάθε 60.000 χλμ.), την κορυφαία άνεση και ασφάλεια, τα πρωτοποριακά συστήματα ραντάρ εμπρός και πίσω (η πρώτη μοτοσυκλέτα στον κόσμο), το σύστημα πλοήγησης με χάρτη που μπορεί να προβληθεί στον πίνακα οργάνων και τα φώτα που στρίβουν μαζί με την μοτοσυκλέτα.

Είναι “Enduro” χάρη στις εξαιρετικές δυνατότητες εκτός δρόμου, την ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη  ανάρτηση, τον ομαλό τρόπο με τον οποίο περνάει τη δύναμη στους τροχούς και τις κατάλληλα επιλεγμένες σχέσεις μετάδοσης. Είναι “Urban” επειδή με χαμηλό ύψος σέλας και ομαλή λειτουργία κινητήρα στις χαμηλές ταχύτητες, τη συνδεσιμότητα του smartphone και τη μελέτη του επιπέδου θερμότητας, είναι ιδανική για κίνηση στην πόλη.

DUCATI_MULTISTRADA_V4_S___12Νέος κινητήρας V4 Granturismo 170 PSΣχεδιασμένος αποκλειστικά για τη Multistrada, ελαφρύς, compact, εξαιρετικά ομαλός στις χαμηλές στροφές, με άφθονη δύναμη στις μεσαίες και δυναμικός στις υψηλές.  Ένας κινητήρας με πολλές προσωπικότητες, ικανός να ανταποκριθεί σε χρήση εντός πόλης, σε μεγάλα ταξίδια και σε light off-road διαδρομές. Ο V4 Granturismo έχει χωρητικότητα 1.158 κ.εκ. και αποδίδει 170 ίππους (125 kW) στις 10.500 σ.α.λ. με μέγιστη ροπή 125 Nm (12,7 χλγρμμ.) στις 8.750 σ.α.λ..

Διαστήματα συντήρησης ρεκόρ για την κατηγορία  του – Η υιοθέτηση του νέου  κινητήρα Granturismo V4 και η αντικατάσταση του δεσμοδρομικού συστήματος από ελατήρια, επιτρέπει σημαντική επιμήκυνση των διαστημάτων μεταξύ των εργασιών συντήρησης: αλλαγή λαδιού κάθε 15.000 χλμ., έλεγχος και ενδεχόμενη ρύθμιση βαλβίδων κάθε 60.000 χλμ.

Υψηλό επίπεδο άνεσης για τον οδηγό – Ήδη από το στάδιο σχεδίασης της μοτοσυκλέτας, δόθηκε μεγάλη σημασία στην αεροδυναμική μελέτη για να εξασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή προστασία για τον αναβάτη και τον συνεπιβάτη από τον αέρα, να μειωθεί ο θόρυβος και να εκτραπεί η θερμότητα που προέρχεται από τον κινητήρα μακριά από τα πόδια του αναβάτη. Για το τελευταίο, έγινε χρήση της τεχνολογίας απενεργοποίησης των πίσω κυλίνδρων, όταν η μοτοσυκλέτα βρίσκεται σε στάση.

Κατάλληλη θέση για κάθε αναβάτη –  Η σέλα της νέας Multistrada V4 έχει περισσότερο αφρώδες υλικό και στενεύει στο σημείο των γοφών, για να είναι εύκολα διαχειρίσημη από αναβάτες κάθε ύψους.  Τέσσερις διαφορετικές λύσεις, προσφέρονται ώστε ο κάθε αναβάτης να βρει τη θέση οδήγησης που του ταιριάζει βάσει του σωματότυπού του.  Στάνταρ διατίθεται η χαμηλή θέση (840 mm) και η ψηλή θέση (860 mm). Μέσω αξεσουάρ μπορεί να αποκτηθεί ψηλότερη σέλα (875 mm) και χαμηλότερη σέλα (μείωση κατά 50 mm). Επιπλέον, η θέση του συνεπιβάτη, έχει μεγαλώσει και έχει υψωθεί.

Μεγαλύτερη άνεση και για τον συνεπιβάτη – Θερμαινόμενα καθίσματα (στάνταρ στην έκδοση V4 S – Travel & Radar), με δυνατότητα ανεξάρτητης ρύθμισης από τον συνοδηγό, μέσω διακόπτη που βρίσκεται στο κάθισμα του. Πιο φαρδιά σέλα, με περισσότερο αφρώδες υλικό και τοποθέτηση χειρολαβών σε πιο εργονομική θέση.

DUCATI_MULTISTRADA_V4_S___11Προηγμένα ηλεκτρονικά συστήματα που εξασφαλίζουν ασφάλεια, άνεση, απόδοση και συνδεσιμότητα – Η IMU πλατφόρμα διαχειρίζεται όλα τα κορυφαία συστήματα :  Cornering ABS , Ducati Wheelie Control (DWC), Ducati Traction Control (DTC), Ducati Cornering Lights (DCL), Vehicle Hold Control (VHC). Μέσω του Ducati Connect, ο οδηγός μπορεί να συνδέσει το smartphone του και να έχει πρόσβαση στο τηλέφωνό του, στη μουσική του και μέσω της εφαρμογής Sygic GPS Navigation, έχει πλοήγηση full map στην οθόνη TFT της μοτοσυκλέτας (βασικός εξοπλισμός στην έκδοση V4 S).

Εξαιρετικές δυνατότητες και εκτός δρόμου – Η επιλογή του εμπρός τροχού 19’’,  η αυξημένη απόσταση, η ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη  ανάρτηση και ο ομαλός τρόπος με τον οποίο περνάει η δύναμη στους τροχούς, κάνουν την νέα Multistrada V4 ιδανική και για off road χρήση.

Σύστημα ραντάρ εμπρός & πίσω – Η Multistrada V4 είναι η πρώτη μοτοσυκλέτα στον κόσμο με σύστημα ραντάρ εμπρός & πίσω. Σε συνεργασία με την Bosch, αναπτύχθηκε το σύστημα ραντάρ το οποίο επιτρέπει τη χρήση του Adaptive Cruise Control & Blind Spot Detection, με στόχο τη μέγιστη ασφάλεια του οδηγού.

Μεγαλύτερη εργονομία και φιλικότητα στη χρήση – Η πλοήγηση στο μενού της έγχρωμης TFT οθόνης 6,5’’, γίνεται και μέσω του νέου joystick που έχει τοποθετηθεί στο αριστερό grip του τιμονιού. Ειδική αδιάβροχη θέση στο ντεπόζιτο για αποθήκευση του κινητού και USB θύρα για φόρτιση.

Πολλαπλές επιλογές διαμόρφωσης – Ο αναβάτης μπορεί να διαμορφώσει τη μοτοσυκλέτα του βάσει των δικών του αναγκών. Η νέα Multistrada V4 είναι διαθέσιμη στις εκδόσεις V4, V4 S και V4 S Sport. Εκτός της ήδη πολύ πλούσια εξοπλισμένης έκδοσης V4, η οποία δεν επιδέχεται πρόσθετης διαμόρφωσης, οι εκδόσεις V4 S και V4 S Sport διατίθενται σε διάφορα επίπεδα εξοπλισμού. Συγκεκριμένα, για την έκδοση V4 S διαθέσιμα είναι τα επίπεδα εξοπλισμού S, Travel & Radar και Full ενώ για την έκδοση V4 S Sport διαθέσιμα τα επίπεδα εξοπλισμού Performance και Full.

Πηγή: Ducati

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο