Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑγωνεςΚαρτ News: 40 κινητήρες Rotax 125 MAX στην Ελλάδα

Καρτ News: 40 κινητήρες Rotax 125 MAX στην Ελλάδα

Η Rotax Hellas ”κλειδώνει” την κοινή απόδοση των κινητήρων στις κατηγορίες Micro ΜΑΧ και Mini ΜΑΧ, διαθέτοντας με κλήρωση δικούς της, στους αγώνες του Rotax MAX Challenge ’21

Η ιστορική πραγματικότητα με αδιάσειστα παραδείγματα αποδεικνύει ότι η ύπαρξη ισονομίας είχε ως επακόλουθο την πρόοδο και την εξέλιξη τόσο των ατόμων όσο και των κοινωνιών.

H φιλοσοφία της Rotax η οποία εφαρμόστηκε στους αγώνες karting στο Rotax MAX Challenge, από το 2000 έως και σήμερα είναι η απόλυτη ισονομία για τους οδηγούς του μέσου, του κινητήρα που χρησιμοποιούν. Την διαφορά να την δημιουργεί ο πιλότος με την οδηγική του ικανότητα και την αίσθηση τις οποίες μεταφέρει στον μηχανικό ως πληροφορία για τη σωστή ρύθμιση του καρτ.

Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων Rotax, η εξαιρετική απόδοση, αντοχή και στροφάρισμα του κινητήρα Rotax 125 MAX EVO σε όλες τις κατηγορίες είναι αρωγός σε αυτή την φιλοσοφία!

Η Rotax Hellas, προχωρά με γνώμονα πάντα την εξέλιξη του karting στην χωρά μας. Ήδη με το πρόγραμμα ”Επανεκκίνηση του Karting στη Ελλάδα” που θα ”τρέξει” το 2021, με αγώνες και τοπικά Έπαθλα σε Σέρρες, Χανιά και Αθήνα πριν τον μεγάλο της τελικό όπου οι νικητές πιλότοι θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για την ”Ολυμπιάδα” του αθλήματος το Rotax MAX Challenge Grand Finals. Οι πρωτοτυπίες της Rotax Hellas συνεχίζονται:

Στόχος της αυτός που συμμετέχει στο Rotax MAX Challenge όλα αυτά τα χρόνια να αισθάνεται πως παίρνει μέρος στον τιμιότερο θεσμό. Στο φετινό Rotax MAX Challenge στις κατηγορίες Micro MAX / 8 hp (7–10 ετών) και Mini MAX /15 hp (9–12) οι οδηγοί θα χρησιμοποιούν κινητήρες που θα τους διαθέτει με κλήρωση η Rotax Hellas!

Έτσι οι μικροί πιλότοι που θα γεμίσουν τις κατηγορίες στις πίστες των Χανίων, των Σερρών και των Αθηνών θα έχουν την συγκέντρωσή τους μόνο στην οδήγησή! Η Rotax Hellas θωρακίζει την ισονομία και τον υγιή ανταγωνισμό με τον καλύτερο τρόπο.

Ήδη 40 κινητήρες Rotax MAX 125 MICRO/MINI φτάνουν στην ελληνική αντιπροσωπεία. Εκτός από το αγωνιστικό ενδιαφέρον που θα παρουσιάσουν οι αγώνες του Rotax MAX Challenge 2021 με την επιπλέον ”πιστοποίηση” του ενιαίου και απόλυτα ίδιου κινητήρα σημαντικό θα είναι και το οικονομικό όφελος του ”χρήστη”.

Ο ”χορηγός”, ο γονιός στις συγκεκριμένες κατηγορίες δεν θα είναι υποχρεωμένος τουλάχιστον για το 2021 να επιβαρυνθεί το κόστος του κινητήρα, αλλά με ένα μικρό αντίτιμο ενοικίασης και ένα σασί που μπορεί να διαθέτει, το ”πουλέν” του θα βρεθεί στην πίστα διεκδικώντας στα ”ίσια” μία θέση στο βάθρο σε αγώνα του Rotax MAX Challenge.

H Rotax καλλιεργεί στους μικρούς αλλά και στους μεγάλους οδηγούς τη δημιουργική διάθεση, την άμιλλα και την υπευθυνότητα προσφέροντας ηθική ικανοποίηση με την συμμετοχή τους στις διοργανώσεις της.

Μείνετε συντονισμένοι σε πρώτο χρόνο στην τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου και σε δεύτερο πως τον Μάιο στα Χανιά αρχίζει το φετινό ταξείδι του Rotax MAX Challenge…

Πηγή: Rotax

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο