Σας καλούμε στον Α’ κύκλο διαδικτυακών Σεμιναρίων Επιμόρφωσης Αθλητικών Στελεχών, στο πλαίσιο των δράσεων μας για την δημιουργία Ινστιτούτου Επιμόρφωσης Αθλητικών Στελεχών και σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού (ΤΟΔΑ), Εργαστήριο Οργάνωσης, Διοίκησης Υπηρεσιών & Ποιότητας Ζωής (iSportManagement LAB)) και το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών «Σπύρος Λούης» (Ο.Α.Κ.Α.).

Στον Α’ κύκλο σεμιναρίων μπορεί να συμμετάσχει ένα στέλεχος από κάθε αθλητικό σωματείο (υπάλληλος ή μέλος της Διοίκησης), το οποίο είναι εγγεγραμμένο στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων, καθώς και αθλητές.

 

Τα Σεμινάρια θα παρέχονται δωρεάν μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας του Εργαστηρίου και θα διεξαχθούν σε 4ωρες απογευματινές Διαλέξεις στις εξής ημερομηνίες:

* Τρίτη 16 Μαρτίου (5-9 μ.μ.)

* Πέμπτη 18 Μαρτίου (5-9 μ.μ.)

* Τρίτη 23 Μαρτίου (5-9 μ.μ.)

Για δήλωση ενδιαφέροντος, παρακαλώ πολύ συμπληρώστε την φόρμα στο ακόλουθο link:   https://forms.gle/qyo2vFji3PyTN2Gy5

Για τυχόν διευκρινήσεις, επικοινωνείτε με την κ. Μαρία Χριστοδημητροπούλου, στα τηλ: 2710 230009 και 697 5859769 και στο e-mail: mchristo@uop.gr.

Μπορείτε να δείτε το σχετικό Δελτίο Τύπου στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://gga.gov.gr/grafeio-tupou/deltia-tupou/3285-9-3-21

Πηγη: ΑΛΑΚ