Σάββατο, 2 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΝεαΑγοραΣύντομα από την Kia το νέο ηλεκτρικό EV6 (Video)

Σύντομα από την Kia το νέο ηλεκτρικό EV6 (Video)

kiaΗ Kia Corporation αποκαλύπτει τις πρώτες επίσημες εικόνες του «EV6», το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο αποκλειστικά με μπαταρίες (BEV) που έχει κατασκευαστεί πάνω στη νέα πλατφόρμα E-GMP (Electric-Global Modular Platform), αποκλειστικά για EV οχήματα.

Επίσης, το EV6 είναι το πρώτο μοντέλο με το επανασχεδιασμένο λογότυπο της Kia, καθώς και το πρώτο από τα BEV της επόμενης γενιάς που εξελίχθηκε με μια νέα φιλοσοφία σχεδιασμού ενσωματώνοντας τον προσανατολισμό της εταιρίας προς την ηλεκτροκίνηση.

Η νέα στρατηγική ονομασίας της Kia για τα επερχόμενα BEV

kiaΣτο πλαίσιο της μετάβασης της μάρκας σε μια νέα εποχή, τα νέα αποκλειστικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Kia θα εντάσσονται σε μία νέα στρατηγική ονοματολογίας. Η νέα προσέγγιση φέρνει απλότητα και συνέπεια στην ονοματολογία των EV της Kia σε όλες τις παγκόσμιες αγορές.

Όλα τα νέα μοντέλα BEV της Kia θα ξεκινούν με το πρόθεμα «EV», το οποίο διευκολύνει τους καταναλωτές να κατανοήσουν ποια από τα προϊόντα της Kia είναι πλήρως ηλεκτρικά. Θα ακολουθεί ένας αριθμός που αντιστοιχεί στη διαδοχική θέση του αυτοκινήτου.

Σχεδιασμένο και εξελιγμένο για να ενσωματώνει το νέο motto της Kia, ‘Movement that inspires’, το EV6 θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του την Τρίτη 30 Μαρτίου 2021.

Πηγή: Kia

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο