Η Hyundai πραγματοποίησε ένα ακραίο εγχείρημα με την ονομασία “Hyundai Snow Challenge 2021” και έδωσε στη δημοσιότητα το σχετικό βίντεο.

Στο βίντεο το ολοκαίνουριο Tucson και το i20 Coupe WRC τραβούν έναν επαγγελματία σκιέρ κατά μήκος της χιονισμένης πίστα αγώνων Bilster Berg, το γνωστό χειμερινό άθλημα ως skijoring. Η Hyundai ήθελε να επωφεληθεί από τον ασυνήθιστα κρύο καιρό και το χιόνι που κάλυπτε τη Γερμανία τις τελευταίες εβδομάδες και αποφάσισε να οργανώσει αυτό το ακραίο εγχείρημα.

hyundai-snow-challenge-2021-01-Το βίντεο ξεκινά με μια εικόνα της χιονισμένης πίστας αγώνων Bilster Berg σε μια ηλιόλουστη χειμερινή ημέρα. Ο κ. Rolf Neuhaus, Business Development, Marketing & Communications της πίστας αγώνων Bilster Berg, σχολιάζει ότι στο Bilster Berg δεν είχε χιονίσει τα τελευταία δέκα χρόνια.

Στη συνέχεια παρουσιάζεται ο οδηγός της Hyundai Motorsport Customer Racing Luca Engstler και παράλληλα ο επαγγελματίας σκιέρ Christoph Friedel περνάει τα σκι του και ένα σχοινί ρυμούλκησης συνδέεται στο πίσω μέρος του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Ράλι WRC i20 Coupe WRC.

Δίνεται η εκκίνηση και το αυτοκίνητο απογειώνεται με τον σκιέρ να έλκεται σε υψηλές ταχύτητες στις στροφές και τις καμπύλες της χειμερινής πίστας Bilster Berg. Τόσο ο οδηγός όσο και ο σκιέρ περνούν επιδέξια τις στροφές της χιονισμένης πίστας, δείχνοντας την εμπειρία τους στα αθλήματά τους.

hyundai-snow-challenge-2021-01-Τη σκυτάλη παίρνει το ολοκαίνουριο Tucson, όπου είναι η σειρά του να ρυμουλκήσει τον γνωστό σκιέρ. Το Tucson επιδεικνύει τις τετρακίνητες δυνατότητές του, την ευρεία στάση και την απαλή του ανάρτηση, προσφέροντας μια άνετη οδήγηση τόσο για τον οδηγό όσο και τον σκιέρ. Το βίντεο εναλλάσσεται μεταξύ λήψεων της πίστας, πανοραμικών λήψεων και βίντεο GoPro από την οπτική γωνία του σκιέρ για να μεταφέρει τη συνολικά διασκεδαστική, απολαυστική και ελεύθερη αίσθηση.

Συνολικά, το εγχείρημα αυτό επέτρεψε στην Hyundai Motor να αναδείξει το πόσο διασκεδαστικά και αποτελεσματικά είναι τα οχήματά της ακόμη και σε ακραίες συνθήκες.

Πηγή: Hyundai