Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑγωνεςΜε τέσσερις αγώνες το IAME Series Greece 2021

Με τέσσερις αγώνες το IAME Series Greece 2021

Μετά από μία αγωνιστική χρονιά που επηρεάστηκε σε μεγάλο βαθμό από τον Covid-19, το IAME Series Greece πατά ξανά γκάζι, με περισσότερους αγώνες, περισσότερες κατηγορίες και όπως πάντα, πλούσια έπαθλα!

Η Ελληνική έκδοση του επάθλου που διεξάγεται σε κάθε άκρη του πλανήτη, αποκλειστικά με τη χρήση κινητήρων IAME X30, μπαίνει στην τέταρτη και πιο συναρπαστική έως τώρα σεζόν διεξαγωγής της!

Ξεκινώντας από το αγωνιστικό πρόγραμμα, το φετινό καλεντάρι περιλαμβάνει τέσσερις γύρους. Οι τρεις θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα και το «σπίτι» του IAME Series Greece, το Kartodromo στις Αφίδνες, ενώ ο δημοφιλέστερος ιδιωτικός θεσμός karting στην Ελλάδα θα επισκεφτεί ξανά την Πάτρα και την πίστα Kartmania. Αναλυτικά:

Γύρος #1, 11 Απριλίου, Αθήνα, Kartodromo
Γύρος #2, 27 Ιουνίου, Πάτρα, Kartmania
Γύρος #3, 4 Σεπτεμβρίου, Αθήνα, Kartodromo
Γύρος #4, 5 Σεπτεμβρίου, Αθήνα, Kartodromo

Με την παγκόσμια πανδημία να επηρεάζει ακόμα κάθε κομμάτι της καθημερινότητας, θα εξαντληθούν οι πιθανότητες η πρεμιέρα να διεξαχθεί βάσει προγράμματος. Ακόμα κι αν αυτό καταστεί ανέφικτο, θα υπάρξει αναπροσαρμογή στο καλεντάρι με στόχο τη διατήρηση σεζόν τεσσάρων γύρων.

Το εξαιρετικά επιτυχημένο μοντέλο κεντρικής διαχείρισης κινητήρων που πρώτη φορά στην Ελλάδα υιοθέτησε το IAME Series Greece, συνεχίζεται. Με στόχο τη στήριξη των νέων οδηγών και την ανάπτυξη του karting, προσφέροντας ίδιους κινητήρες για όλους τους οδηγούς της κατηγορίας X30 MINI, με εξαιρετικά χαμηλό αντίτιμο ενοικίασης αλλά και συντήρησης.

Σε ότι αφορά στις κατηγορίες, πέραν των X30 MINI, X30 JUNIOR και X30 SENIOR, φέτος επιστρέφει και η X30 MASTER. Αυτή, είτε θα είναι αυτόνομη, είτε θα είναι ενσωματωμένη στην X30 SENIOR, ανάλογα τον αριθμό συμμετοχών.

Παράλληλα, θεσπίζεται και νέα κατηγορία για 6τάχυτα καρτ KZ-I, είναι ανοιχτή σε κάθε μάρκας κινητήρα προδιαγραφών ΚΖ2, με στόχο να επανεκκινήσει στην Ελλάδα την κορυφαία κατηγορία του karting παγκοσμίως!

Σε ότι αφορά στα ελαστικά, αυτά θα παρέχονται ξανά από την Comet, με τις κατηγορίες X30 SENIOR/X30 MASTER να χρησιμοποιούν το πιο μαλακό ελαστικό, K2M, μεγιστοποιώντας την οδηγική απόλαυση των συμμετεχόντων.

Το IAME Series Greece εξακολουθεί να προσφέρει τα πιο πλούσια δώρα στο ελληνικό karting, συμπεριλαμβανομένων και εισιτηρίων για τους Παγκόσμιους Τελικούς, που φέτος αναμένεται να διεξαχθούν κανονικά. Οι οδηγοί που θα διακριθούν σε κάθε κατηγορία, θα έχουν στο τέλος του έτους την ευκαιρία να λάβουν μέρος IAME International Final, οι λεπτομέρειες του οποίου θα ανακοινωθούν σύντομα!

Συνολικά θα δοθούν οκτώ εισιτήρια: δυο ανά κατηγορία στις X30 MINI, X30 JUNIOR, X30 SENIOR και X30 MASTER. Επίσης, η IAME S.p.A. και η Athens Kart Shop θα προσφέρουν επιπλέον μεγάλα δώρα αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ που θα ανακοινωθούν κι αυτά προσεχώς!

Θα θέλαμε επίσης να υπενθυμίσουμε πως η επίσημη ιστοσελίδα του IAME Series Greece είναι σε πλήρη λειτουργία και εκεί μπορείτε να βρείτε κάθε λεπτομέρεια σχετικά με το θεσμό.

Τέλος, εκτός από την διαρκή ενημέρωση μέσω social media, διαθέσιμη είναι ξανά μία ακόμα καινοτομία για το χώρο του ελληνικού karting: η επίσημη εφαρμογή «IAME Series Greece».

Πηγή: IAME

Please follow and like us:
Ismini Fabiatouhttps://autoholix.com/ismini-fabiatou-my-racing-cv/
2006 5ο Ιστορικό Ράλι Ακρόπολις 28η γενικής και 8η στην κατηγορία Η από 198 συμμετοχές.Mercedes SLC 450. Χορηγός: Aventurine SA 2005 – Rover MG Cup, 12αγώνες : 2 δεύτερες θέσεις, 1 τρίτη και 3η στο πρωτάθλημα από 19 συμμετοχές. Χορηγός : Aventurine SA 2001 – Yaris Cup, 6αγώνες : 1η στις γυναίκες 2000 – Yaris Cup, 6αγώνες: 2 pole-position / 4η στους νέους, 1η στις γυναίκες & 5η στο πρωτάθλημα από 25 συμμετοχές. 1999 - Formula 3, 4αγώνες: 4η στο πρωτάθλημα class B1998 – Peugeot Cup, 2αγώνες : Επίσημη οδηγός της Lion Hellas.1997 - Formula 3, 7αγώνες : 2η θέση, 1pole-position, 4η στο πρωτάθλημα. 1996 - Formula 3, 7αγώνες: 4η θέση από 14 συμμετοχές. 1995 - Formula 3, 4αγώνες: 5η θέση από 14 συμμετοχές. 1994 - Καρτ 100cc Super, ένας αγώνας : Τρίτη θέση. 1993 - Καρτ 100cc National : 1πρώτη θέση, 7η στο πρωτάθλημα από 28συμμετοχές. 1992 - Αθηναϊκό έπαθλο Καρτ : 1η Πολυνίκης σε National & Super από 28συμμετοχές.1992 - Καρτ 100cc National Ismini Fabiatou: Α Racing Story
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο