Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑγωνεςPindos Historic Rally / 3-5 Σεπτεμβρίου 2021

Pindos Historic Rally / 3-5 Σεπτεμβρίου 2021

Pindos Historic Rally 2021Η οργάνωση του Pindos Historic Rally 2021 έχει ήδη ξεκινήσει.

Η Regularity Master κι ο Σ.Ι.Σ.Α. σας προσκαλούν να συμμετάσχετε σε έναν απαιτητικό αγώνα Regularity, σε διαδρομές άγριας ομορφίας, στην οροσειρά της Πίνδου.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Παρασκεύη 3/9 και το Σάββατο 4/9, ενώ την Κυριακή 5/9 το πρωί, θα γίνει η τελετή βράβευσης των νικητών.

  • Ταυτότητα του αγώνα:

Ο αγώνας θα κινηθεί στην ευρύτερη περιοχή της Πίνδου, με κέντρο την πανέμορφη και πλούσια σε ιστορία πόλη των Ιωαννίνων, σε ορεινές διαδρομές  που θα περιλαμβάνουν τόσο κλασικούς προορισμούς όπως το Μέτσοβο, τα Ζαγοροχώρια, τα Τζουμέρκα, όσο και πανέμορφες άγριες και άγνωστες στους περισσότερους διαδρομές.

Pindos Historic Rally 2021Πρόκειται για έναν αγώνα Regularity σε ανοιχτούς δρόμους, με χρήση Μ.Ω.Τ. ο οποίος θα περιλαμβάνει πολλαπλές κρυφές χρονομετρήσεις, με χρήση δορυφορικού συστήματος. Η δυσκολία και η ομορφιά του αγώνα θα προκύπτει από τον συνδιασμό πανέμορφων σφιχτών διαδρομών, με υψηλές Μ.Ω.Τ. (max 50 km/h).

Το κάθε σκέλος (μέρα) του αγώνα θα περιλαμβάνει 350~400 km με πάνω από τα μισά να είναι ειδικές διαδρομές ακριβείας.

Για το 2021, προβλέπεται η δυνατότητα συμμετοχής στην κατηγορία Sport Touring. Οι συμμετέχοντες στην κατηγορία αυτή, θα διανύουν λιγότερα χιλιόμετρα (250~270 / ημέρα) και θα χρονομετρούνται σε λιγότερα σημεία, (checkpoints) τα οποία θα είναι σημειωμένα στο Roadbook και για τα οποία θα δίνονται οι ιδανικοί χρόνοι. Η κατηγορία Sport Touring θα έχει χωριστή κατάταξη στην οποία θα προσμετρούν και τα αυτοκίνητα τύπου Youngtimers.

Λόγω του ιδιαίτερου του χαρακτήρα, ο αγώνας απευθύνεται σε σαφώς έμπειρα πληρώματα. Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021, εν τούτοις παρακαλούμε για την κατά το δυνατόν πιο έγκαιρη δήλωση συμμετοχής, προς διευκόλυνση της διοργάνωσης. Για περισσότερες πληροφορίες (Πρόγραμμα, Κανονισμός, Δήλωση συμμετοχής), επισκεφτείτε την περιοχή Downloads στον επίσημο ιστότοπο του αγώνα www.pindos.org

Σας περιμένουμε τον Σεπτέμβρη

Πηγή: Σ.Ι.Σ.Α.

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο