Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιαφοραVirtual DJ Night για το Λανσάρισμα του Opel Mokka / 9 Απριλίου...

Virtual DJ Night για το Λανσάρισμα του Opel Mokka / 9 Απριλίου από τις 19:00

Η Opel ετοιμάζεται να ξαφνιάσει το κοινό για μία ακόμα φορά με τις αντισυμβατικές επιλογές της: την Παρασκευή το βράδυ, 9 Απριλίου, θα πραγματοποιηθεί η παγκόσμια πρεμιέρα της εκδήλωσης “Less Normal Experience”.

05-Opel-515428Για πρώτη φορά, ένας κατασκευαστής αυτοκινήτων διοργανώνει μία virtual DJ night με τη διεθνή δισκογραφική εταιρεία house μουσικής Defected Records. Σε έξι cool τοποθεσίες, έξι κορυφαίοι Ευρωπαίοι DJ, έξι ώρες με την καλύτερη house μουσική, τολμηρή και ‘καθαρή’ όσο το νέο μοντέλο της Opel – μία εμπειρία που ηλεκτρίζει και τροφοδοτείται με την ενέργεια του Mokka.

Η εικονική εκδήλωση της Opel και της Defected, με λίστες των παγκοσμίου κύρους DJs και παραγωγών house μουσικής Purple Disco Machine, Folamour, Ferreck Dawn, Gorgon City, Melvo Baptiste και Sam Divine, από τις 7 μ.μ. CET θα είναι ένα πάρτι για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο που θα διασκεδάσουν μέσα στο σπίτι τους.

Το ‘μήνυμα’ είναι συντονιστείτε και μετατρέψτε το living room σας σε πίστα χορού. Η μοναδική μουσική εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το website της Opel, το YouTube και άλλα κανάλια όπως το Twitch και το Facebook.

Πηγή: Opel

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο