Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑγωνεςΒολφ: "Ο Ράσελ έχει πολλά ακόμη να μάθει, δεν χρειάζεται να αποδείξει...

Βολφ: “Ο Ράσελ έχει πολλά ακόμη να μάθει, δεν χρειάζεται να αποδείξει τίποτα σε εμάς”

Η σύγκρουση των Μπότας-Ράσελ στο GP της Imola είναι από τα συμβάντα που συζητιούνται πολύ τις τελευταίες μέρες, με τον οδηγό της Williams από την μεριά του να απολογείται για αυτό που έγινε.

Ο επικεφαλής της Mercedes, Toto Wolff δήλωσε μετά τον αγώνα στο Sky ότι: “Χρειάζονται δύο για να χορέψεις ένα ταγκό. Ίσως δεν είναι 50-50 το φταίξιμο, ίσως είναι 60-40, αλλά δεν ξέρω σε ποια κατεύθυνση. Κοροϊδεύω λίγο τον Ράσελ, λέγοντας του αν κάνει καλή δουλειά τότε θα είναι στην Μερσέντες, αν όχι θα τρέξει στο Renault Clio Cup. Και σήμερα ήμασταν πιο κοντά στο Renault Clio Cup”.

Ο chief της F1, Ross Brown σχολίασε το γεγονός, επισημαίνοντας ότι: “Είμαι σίγουρος ότι και οι δύο οδηγοί θα αναλύσουν το συμβάν και θα μάθουν από αυτό, αλλά φάνηκε ότι ο Βάλτερι Μπότας παρασύρθηκε και δεν άφησε χώρο στον Τζόρτζ Ράσελ να προχωρήσει”.

Σε συζητήσεις σχετικά με το ατύχημα μετά το τέλος του αγώνα, σύμφωνα με το crash.net, δήλωσε ότι: “Νομίζω ότι ο Ράσελ βιάζεται να πάρει την θέση. Ο Ράσελ ήθελε να εντυπωσιάσει και ήταν πεπεισμένος ότι «η κίνηση ήταν απολύτως σωστή», αφού ήθελε να πάρει τους πρώτους του πόντους με την Williams. Στο τέλος, έφυγε από την Imola, χάνοντας την ευκαιρία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Ο Ράσελ δεν έπρεπε ποτέ να κάνει αυτόν τον ελιγμό, λαμβάνοντας υπόψη ότι η πίστα ήταν υγρή. Αυτό σημαίνει ότι πήρε ρίσκα και το άλλο αυτοκίνητο ήταν μια Μερσέντες μπροστά του. Οπότε, ναι, έχει πολλά ακόμα να μάθει νομίζω”.

Για το αν ο Ράσελ θα χειριζόταν διαφορετικά την κατάσταση αν έτρεχε με την Μερσέντες, ο Βολφ απάντησε ότι: “Ναι. Έπρεπε να δεις ότι είναι μια Μερσέντες και έχει βρεγμένο οδόστρωμα. Υπάρχει ορισμένος κίνδυνος για την προσπέραση. Και οι πιθανότητες είναι εναντίον του ούτως ή άλλως όταν πηγαίνει σε βρεγμένο οδόστρωμα. Τώρα, δεν θέλω να προσπαθήσει να μας αποδείξει τίποτα, γιατί ένα πράγμα που ξέρω, γνωρίζοντας τον Βάλτερι Μπότας πριν πέντε χρόνια στην Μερσέντες, δεν προσπάθησε ποτέ να μας αποδείξει τίποτα”.

Για το αν ο Ράσελ θεωρεί πως αυτό το συμβάν θα επηρεάσει την σχέση του με την Μερσέντες, ο Βολφ δήλωσε ότι; “Έχω ήδη μιλήσει μαζί τους και υπάρχει κατανόηση και από τις δύο πλευρές”.

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο