Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝεαΑγοραΝέο ΚΟΝΑ N - Παγκόσμια Διαδικτυακή Πρεμιέρα Τρίτη 27 Απριλίου 2021 στις...

Νέο ΚΟΝΑ N – Παγκόσμια Διαδικτυακή Πρεμιέρα Τρίτη 27 Απριλίου 2021 στις 10.00πμ

Την Παγκόσμια Πρεμιέρα του ολοκαίνουριου KONA N ανακοίνωσε η Hyundai Motor, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Απριλίου 2021 στις 10.00πμ ώρα Ελλάδος κατά τη διάρκεια της Hyundai N Day, μιας διαδικτυακής παρουσίασης της υψηλών επιδόσεων μάρκας N της εταιρείας, που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο link : https://www.youtube.com/hyundainworldwide.

Το Νέο KONA N δεν αποτελεί μόνο την τελευταία προσθήκη στην γκάμα οχημάτων υψηλών επιδόσεων της Hyundai, αλλά είναι επίσης το πρώτο μοντέλο N με τύπο αμαξώματος SUV. Με έναν ισχυρό συνδυασμό ευελιξίας, επιτάχυνσης, σπιρτάδας και ικανότητας εντός πίστας, το KONA N μπορεί να αλλάξει αυτό που περιμένουν οι περισσότεροι πελάτες από ένα SUV.

Το ολοκαίνουριο KONA N θα παρουσιάσει ο κ. Albert Biermann, President & Head του R&D Division του Hyundai Motor Group.

Η εταιρεία στα πλαίσια της N Day θα παρουσιάσει τη φιλοσοφία της μάρκας υψηλών επιδόσεων Ν, τα επερχόμενα μοντέλα Ν και τη μελλοντική της κατεύθυνση στα ηλεκτρικά οχήματα υψηλών επιδόσεων. Η παρουσίαση αυτή θα γίνει από τον κ. Thomas Schemera, Executive Vice President & Head του Customer Experience Division.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που αποκαλύπτουμε το KONA N, ένα αληθινό Hot SUV με όλα τα Ν χαρακτηριστικά» δήλωσε ο κ. Till Wartenberg, Vice President & Head του N Brand Management & Motorsport Sub-Division της Hyundai Motor Company.

«Με την πρώτη μας N Day, στοχεύουμε να ενισχύσουμε την ιστορία της μάρκας N, να μοιραστούμε το όραμά μας και να αλληλεπιδράσουμε περισσότερο με τους λάτρεις των υψηλών επιδόσεων».

Πηγή: Hyundai

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο