Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑγωνεςAlfa Romeo Racing ORLEN – Απόβαση στην Ιβηρική Χερσόνησο

Alfa Romeo Racing ORLEN – Απόβαση στην Ιβηρική Χερσόνησο

Alfa Romeo Racing ORLENΜε δύο αγώνες σε Πορτογαλία και Ισπανία να δίνουν τη συνέχεια στο φετινό Πρωτάθλημα της Formula 1, η Alfa Romeo Racing ORLEN ετοιμάζεται για δύο συνεχόμενα αγωνιστικά τριήμερα κρίσιμης σημασίας.

Με στόχο να διορθώσει τα λάθη που δεν της επέτρεψαν να κατακτήσει βαθμούς στους δύο πρώτους αγώνες της χρονιάς, η αυτοπεποίθηση της ομάδας παραμένει σε υψηλό επίπεδο, παρά τις ατυχίες που αντιμετώπισε.

Με τη σκληρή δουλεία να δείχνει ήδη να αποδίδει στο επίπεδο ανταγωνιστικότητας των μονοθεσίων, η Alfa Romeo Racing ORLEN είναι έτοιμη να αγωνιστεί και να κατακτήσει τα αποτελέσματα που της αξίζουν. Αφετηρία ο αγώνας στην Πορτογαλία, την Κυριακή του Πάσχα (2/5).

Οι άνθρωποι της Alfa Romeo Racing ORLEN μιλούν για τον προσεχή αγώνα:

 

Frédéric Vasseur – Επικεφαλής της ομάδας Alfa Romeo Racing ORLEN και CEO της Sauber Motorsport AG

Alfa Romeo Racing ORLEN«Αντιμετωπίζουμε αυτούς τους δύο συνεχόμενους αγώνες με την αυτοπεποίθηση που μας χαρίζει η απόδοση και η αποφασιστικότητα που δείξαμε στους δύο πρώτους αγώνες της χρονιάς, παρά τις συγκυρίες που δεν μας επέτρεψαν να κατακτήσουμε βαθμούς. Ξέρουμε ότι θα μπορούσαμε να είχαμε και τα δύο μονοθέσια μας στη βαθμολογούμενη 10αδα στον αγώνα στην Imola, αλλά σημασία έχει το τελικό αποτέλεσμα. Ήρθε η ώρα να εξαργυρώσουμε την απόδοση μας με βαθμούς. Ξέρουμε ότι θα πρέπει να είμαστε αλάνθαστοι για να νικήσουμε τις άλλες ομάδες που βρίσκονται στις μεσαίες θέσεις και είμαστε αποφασισμένοι να το κάνουμε.»

Kimi Räikkönen (αριθμός μονοθεσίου 7 – “GTA”)

«Δύο ακόμα αγώνες σημαίνουν δύο ακόμα ευκαιρίες για να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα, κάτι στο οποίο είμασταν πολύ κοντά στους δύο πρώτους αγώνες της σαιζόν. Δεν είμαστε πίσω, αλλά ακριβώς στο κέντρο του γκρουπ των ομάδων που μάχονται για τις μεσαίες θέσεις. Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τον οποιονδήποτε, αν κάνουμε σωστά τη δουλειά μας και έχουμε και λίγη από την τύχη που μας στέρησαν οι δύο προηγούμενοι αγώνες. Πέρυσι είχα έναν περίεργο πρώτο γύρο στην Πορτογαλία, αλλά αυτό έχει φύγει πια από το μυαλό μου. Σε τελική ανάλυση δεν έχει τόσο σημασία το πώς ξεκινάς έναν αγώνα, αλλά το πώς τον τερματίζεις και στόχος μας είναι να βρισκόμαστε μέσα στη 10αδα.»

Antonio Giovinazzi (αριθμός μονοθεσίου 99 – “GΤΑm”)

«Ανυπομονώ να επιστρέψω στο μονοθέσιο για τους αγώνες στην Πορτογαλία και στην Ισπανία. Είμασταν τρομερά άτυχοι στους δύο πρώτους αγώνες, ειδικά στην Imola που αν δεν είχαμε την ατυχία με τη ζελατίνα που έφραξε τον αεραγωγό στα φρένα θα είχα τερματίσει στην 9η ή 10η θέση. Πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά στοιχεία από την απόδοση μας και να τα χρησιμοποιήσουμε για να μας δώσουν επιπλέον ώθηση στους επόμενους αγώνες. Ξέρουμε ότι ο αγώνας είναι δύσκολος, αλλά ξέρουμε επίσης ότι μπορούμε να πάρουμε πολύ καλά αποτελέσματα αν δεν έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις.»

Πηγή: Alfa Romeo

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο