Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΝεαΑγοραΤο MINI Cabrio ετοιμάζεται για το μέλλον

Το MINI Cabrio ετοιμάζεται για το μέλλον

Η επιτυχημένη ιστορία του MINI Cabrio θα συνεχιστεί. Η δημιουργία ενός διαδόχου για το μοναδικό open-top τετραθέσιο της μάρκας στην πολυτελή μικρή κατηγορία είναι ειλημμένη απόφαση. Το νέο μοντέλο προγραμματίζεται να αποκαλυφθεί το 2025.

«Το MINI Cabrio έχει ένα μεγάλο και ιδιαίτερα πιστό fan club. Αυτό αποδεικνύεται και από την υψηλή ζήτηση για το τελευταίο πρόσφατα ανανεωμένο μοντέλο», δήλωσε ο Bernd Körber, Επικεφαλής μάρκας MINI. «Επομένως είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι για την επιτυχία αυτής της αυτοκινητιστικής φιλοσοφίας στο μέλλον».

Με τη νέα έκδοση του MINI Cabrio να έχει λανσαριστεί πριν από μερικές εβδομάδες, η χαρακτηριστική ‘open-air διασκεδαστική οδήγηση’ ΜΙΝΙ γίνεται ακόμα πιο ελκυστική.

Η καθαρή και μινιμαλιστική σχεδίαση εκφράζει τον πολυτελή χαρακτήρα του αυτοκινήτου περισσότερο από ποτέ – κυρίως με τον εξωτερικό χρωματισμό Zesty Yellow που διατίθεται αποκλειστικά για το MINI Cabrio. Επιπλέον, τα μοναδικά σχεδιαστικά στοιχεία του ανοιχτού MINI αναδεικνύονται με τον καλύτερο τρόπο.

Η εξαγωνική μάσκα είναι μεγαλύτερη από ποτέ, οι στάνταρ προβολείς LED έχουν επανασχεδιαστεί όπως και τα πλαϊνά φινιστρίνια (Side Scuttles), τα μαύρα πλαίσια των θόλων των τροχών έχουν νέο περίγραμμα, και τα πίσω φώτα με εντυπωσιακή σχεδίαση Union Jack εντάσσονται τώρα στον στάνταρ εξοπλισμό.

Με φρέσκια εμφάνιση, νέο στάνταρ και προαιρετικό εξοπλισμό και καινοτόμο λειτουργικό σύστημα, το MINI Cabrio συνεχίζει ένα success story που ξεκίνησε πριν από τρεις δεκαετίες.

Μετά την ενθουσιώδη αντίδραση του κοινού στο Βρετανικό Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Birmingham το 1992, μία έκδοση Cabrio προστέθηκε στο κλασικό Mini για πρώτη φορά. Ακόμα και μετά την επανεκκίνηση της μάρκας, οι φίλοι του αυτοκινήτου παρέμειναν αθεράπευτα ερωτευμένοι με την open-top διασκεδαστική οδήγηση με το χαρακτηριστικό στυλ MINI.

Από το 2004, ο συνδυασμός go-kart αίσθησης και open-air διασκέδασης έχει ενθουσιάσει και τους πιο επιλεκτικούς πελάτες σε όλο τον κόσμο. Μερικές φορές, το ανοιχτό τετραθέσιο της MINI έγινε best-seller στην κατηγορία Cabrio σε όλο τον κόσμο.

Το τρέχον MINI Cabrio εκτός από ‘original’ στην κατηγορία του, είναι και πραγματικό ‘one-off’ ως το πρώτο open-top μοντέλο στην αγορά των πολυτελών μικρών αυτοκινήτων. Τρεις εξίσου ισχυροί και αποδοτικοί κινητήρες με τεχνολογία MINI TwinPower Turbo διασφαλίζουν εξατομικευμένη διασκεδαστική οδήγηση.

Το MINI John Cooper Works Cabrio (συνδυασμένη κατανάλωση καυσίμου: 7,4 – 7,1 l/100 km κατά το WLTP, 7,4 – 7,1 l/100 km σύμφωνα με το NEDC, συνδυασμένες εκπομπές CO2: 167 – 161 g/km κατά το WLTP, 169 – 163 g/km σύμφωνα με το NEDC), με τον κινητήρα 170 kW/231 hp, δίνει μία πιο δυναμική διάσταση στην cabrio εμπειρία.

Πηγή: Mini

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο