Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιαφοραTo αμιγώς ηλεκτρικό Nissan Ariya στο σιρκουί του Μονακό (Video)

To αμιγώς ηλεκτρικό Nissan Ariya στο σιρκουί του Μονακό (Video)

Το Nissan Ariya έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, πραγματοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο το ντεμπούτο του,  γύρω από το εμβληματικό Circuit de Monaco στη απαστράπτουσα  Γαλλική Ριβιέρα.

Nissan_Ariya_Monaco_026Η κομψή και απρόσκοπτη σχεδίαση του αμιγώς ηλεκτρικού coupé crossover ταίριαξε απόλυτα με το κομψό σκηνικό του Μονακό, καθώς το  Ariya πάτησε στο οδόστρωμα του διάσημου σιρικουί  που φιλοξένησε την πρόσφατη συμμετοχή της  Nissan στη Formula E.

“Η οδήγηση του Ariya στους δρόμους του Μονακό είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παρακολουθήσουμε τις δυνατότητες της τεχνολογίας e-4ORCE. Το Ariya είναι η επιτομή της καινοτομίας της Nissan στην ηλεκτρική κινητικότητα και αυτό το γεγονός σηματοδοτεί μια καθοριστική στιγμή στο επόμενο κεφάλαιο της Nissan για τα ηλεκτρικά οχήματα”, δήλωσε ο Arnaud Charpentier, Περιφερειακός Αντιπρόεδρος Προϊοντικού Σχεδιασμού και Τιμολόγησης της NissanAMIEO.

Nissan_Ariya_Monaco_020Συνδυάζοντας ισχυρές επιδόσεις, συνδεδεμένες τεχνολογίες και επαναστατικό νέο σχεδιασμό, το αμιγώς ηλεκτρικό coupé crossover Ariya αντικατοπτρίζει με εμβληματικό τρόπο το καινοτόμο και ηλεκτρικό μέλλον της Nissan. Με προηγμένη συνδεσιμότητα και τεχνολογία, ανταγωνιστικό εύρος χωρητικότητας μπαταρίας και με το μοναδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης e-4ORCE, το Ariya έχει σχεδιαστεί για να εμπλουτίζει τη ζωή των ανθρώπων μέσω μιας απρόσκοπτης, διαισθητικής και προσαρμοσμένης εμπειρίας.

Η στρατηγική ηλεκτροκινητικότητας της Nissan βασίζεται  στην μεγάλη εμπειρία της στα EVs για πάνω από μια δεκαετία,  μεταφέροντας γνώσεις και τεχνολογία μεταξύ του μηχανοκίνητου αθλητισμού και των εμπορικών της οχημάτων και επιδιώκοντας την καλύτερη δυνατή προσφορά ηλεκτρικών οχημάτων στους δυνητικούς αγοραστές.

Η Formula E έχει “αιχμαλωτίσει” τη φαντασία του κοινού της σε όλο τον κόσμο, αναδεικνύοντας τις συναρπαστικές δυνατότητες των ηλεκτρικών οχημάτων. Η πρώτη διαδρομή του Ariya στο εμβληματικό Circuit de Monaco δείχνει στο παγκόσμιο κοινό ότι ο ενθουσιασμός των ηλεκτρικών οχημάτων με μηδενικές εκπομπές,  είναι κάτι που όλοι μπορούν να βιώσουν.

Αυτή τη σεζόν, η ομάδα της Nissan Formula E συνδέει έντονα την αγωνιστική δράση της με τα επιβατικά της EVs. Για τον λόγο αυτό,  για τη σεζόν 2020/2021, η ομάδα έδωσε στο μονοθέσιο No. 22 το όνομα του LEAF και στο αντίστοιχο No. 23 το όνομα του  Ariya.

Nissan_Ariya_Monaco_044Με 5 εκδόσεις του Ariya διαθέσιμες για την Ευρώπη, το αμιγώς ηλεκτρικό coupé crossover θα ταιριάξει απόλυτα στις ανάγκες του υποψήφιου Ευρωπαίου αγοραστή. Μπορείτε να δείτε περισσότερα αλλά και να δηλώσετε ενδιαφέρον για το Nissan Ariya, προκειμένου  να είστε από τους πρώτους που θα λαμβάνουν αποκλειστικές ενημερώσεις, μεταβαίνοντας στον ιστότοπο  https://www.nissan.gr/vehicles/new-vehicles/ARIYA.html

Βίντεο με το Nissan Ariya στο Μονακό είναι διαθέσιμο στο https://youtu.be/k9C20pEy6gc

Πηγή: Nissan

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο