Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑγωνεςΧόρνερ: "Ο Τσέκο πρέπει να συνεχίσει αυτό που κάνει, είναι πολύ πιο...

Χόρνερ: “Ο Τσέκο πρέπει να συνεχίσει αυτό που κάνει, είναι πολύ πιο πάνω από τις προσδοκίες”

Αν και υπήρχε συζητήση κατά πόσον ο Σέρχιο Πέρεθ θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν στην Ρεντ Μπουλ, η νίκη του στο GP του Αζερμπαιτσάν, έκανε όσους δίσταζαν να αλλάξουν γνώμη και να αναγνωρίσουν ακόμη μια φορά τις ικανότητες του, με τον επικεφαλή της Αυστριακής ομάδας, Κριστιάν Χόρνερ να υπογραμμίζει ότι

Ο επικεφαλής της Ρεντ Μπουλ, Κριστιάν Χόρνερ δήλωσε ότι: “Ξέραμε ότι ήταν καλός εκεί, αλλά δεν ξέραμε ότι ήταν τόσο καλός. Ήταν γρήγορος όλο το Σαββατοκύριακο. “Χτύπησε” δυνατά στο ρυθμό και το μόνο λάθος που έκανε ήταν στο Q3. Ο αγωνιστικός ρυθμός του ήταν εξαιρετικός…Ο τρόπος με τον οποίο έπαιξε άμυνα στον Λιούις Χάμιλτον και όπως το κοντρόλαρε ήταν μια εξαιρετική ενέργεια. Το να τον βλέπω να παίρνει μια τέτοια νίκη θα είναι κάτι σπουδαίο για την αυτοπεποίθηση του. Αυτή η νίκη τον τοποθετεί στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος των οδηγών τώρα. Είναι πολύ πιο πάνω από τις προσδοκίες”.

Ο Κριστιάν Χόρνερ συνέχισε λέγοντας ότι: “Θεωρώ ότι είναι ένα πρόσθετο βέλος στην φαρέτρα μας σε μια μέρα που “χάνεις” το αυτοκίνητο με το οποίο προηγείσαι, ο Τσέκο είναι εκεί για να σου δώσει την νίκη. Αυτό ακριβώς ψάχνουμε. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν και χαίρομαι για την ομάδα με όλη την προσπάθεια που γίνεται πίσω από τις κάμερες. Για όλους τους συνεργάτες μας επίσης, θεωρώ ότι όλοι κάνουν το κομμάτι που πρέπει και ο Τσέκο είναι μέρος αυτής της επιτυχίας”.

Για το αν όσα έχει κάνει ο Πέρεθ είναι αρκετά για να κρατήσει την θέση του για την επόμενη χρονιά, ο Χόρνερ ανέφερε ότι: “Έχουμε ακόμη πάρα πολύ χρόνο για να απαντήσουμε σε αυτήν την ερώτηση. Αλλά ο Σέρχιο Πέρεθ κάνει σπουδαία δουλειά. Πρέπει να συνεχίσει αυτό που κάνει.

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο