Με 39 “πιλότους”, οι οποίοι θα παλέψουν για την νίκη στην εκάστοτε κατηγορία στο “KARTODROMO” Αφιδνών, θα διεξαχθεί στις 13 Ιουνίου ο πρώτος γύρος Karting για τον θεσμό του Rotax Max Challenge Κεντρικής Ελλάδας.

Στην απαιτητική πίστα “KARTODROMO” Αφιδνών, οι 5 κατηγορίες του αγώνα, υπόσχονται πλούσιο θέαμα και μοναδικές συγκινήσεις! Την αγωνιστική δράση θα ανοίξει η κατηγορία Micro Max, η οποία συγκεντρώνει 4 συμμετοχές.

Την σκυτάλη θα πάρει η κατηγορία Mini Max, η οποία συγκεντρώνει 9 συμμετοχές, με τους νεαρούς “πιλότους”, να θέλουν να ξεκινήσουν με ένα θετικό αποτέλεσμα στον 1ο γύρο του συγκεκριμένου θεσμού!

Η επόμενη κατηγορία που θα έχουμε την χαρά να απολαύσουμε στο “KARTODROMO” Αφιδνών, είναι αυτή της Junior Max. Οι 9 συμμετοχές που συγκέντρωσε, εγγυώνται πως θα παρακολουθήσουμε μεγάλες μάχες μεταξύ των “πιλότων”.

Στην κατηγορία Senior Max, συναντάμε 7 συμμετοχές, με τους πρωταγωνιστές να θέλουν να δώσουν την δική τους παράσταση στον πρώτο γύρο του θεσμού.

Την αγωνιστική γιορτή του Rotax Max Challenge Κεντρικής Ελλάδας, θα κλείσει η πολυπληθέστερη κατηγορία του αγώνα, αυτή της DD2 Max. Οι 10 συμμετοχές, θα μας προσφέρουν σπουδαίες μονομαχίες, με στόχο την κατάκτηση της νίκης!

Στόχος όλων των συμμετεχόντων εκτός από τους περιφερειακούς τίτλους της Κρήτης που ήδη ξεκίνησε, της Αττικής που ξεκινά με τον συγκεκριμένο αγώνα αλλά και της Βόρειας Ελλάδας που θα ακολουθήσει, ο τίτλος του ”Πρωταθλητή” υπερ-επαθλούχου Ελλάδας καθώς και ο εθνικός αγώνας Rotax ΜΑΧ Challenge Final GR απ’ όπου οι νικητές των κατηγοριών Mini, Junior, Senior και DD2 θα συμμετέχουν στον Παγκόσμιο τελικό της Rotax που θα πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο στο αραβικό Βασίλειο του Μπαχρέιν.

Δελτίο Τύπου