Ο οδηγός της HAAS, Νικίτα Μάζεπιν υπογράμμισε σε δηλώσεις του σχετικά με το στιγμιότυπο με τον Μικ Σουμάχερ στο GP του Μπακού, ότι ο Γερμανός οδηγός πρέπει να περιμένει πώς δεν θα είναι τόσο εύκολη η μάχη τους στην φετινή σεζόν.

Ο Ρώσος οδηγός της HAAS μίλησε στην συνέντευξη τύπου του Γαλλικού GP, αναφέροντας ότι: “Οι συζητήσεις μας που γίνονται εντός ομάδες, πιστεύω ότι πρέπει να παραμένουν εντός της ομάδας. Βέβαια, αν έβγαζα στον κόσμο (τις συζητήσεις) μας, τότε θα έλεγα ότι ζήτησα συγγνώμη από αυτόν, επειδή το έζησε με αυτόν τον τρόπο και σαφώς ήταν πολύ αναστατωμένος. Αλλά θα ήθελα απλώς να πω ότι είναι πολύ σημαντικό να μην περιμένει πολύ εύκολη (την μάχη μας) και δεν πρόκειται να μην τον κλείσω για τον έναν ή τον άλλο λόγο. Αλλά, ξεκάθαρα, δεν τον περίμενα  να είναι εκεί που ήταν. Αν το ένιωσε έτσι, του λέω συγνώμη, γιατί αυτό νομίζω ότι πρέπει να κάνω”.

Ο Νικίτα Μάζεπιν συνέχισε λέγοντας ότι: “Σκέφτηκα ότι θα επέλεγε την εσωτερική γραμμή και διάλεξε την εξωτερική γραμμή και όταν είδα ότι παρέμεινε σε αυτήν, τότε ξεγλίστρησα από εκεί, επειδή στο τέλος δεν παλεύαμε για κάποιον βαθμό και το αποτέλεσμα για την ομάδα είναι η προτεραιότητα. Νομίζω ότι έχουμε θετικές διαθέσεις, αν μπορώ να τις αποκαλέσω έτσι, στην ομάδα, και βρίσκονται από την πρώτη μέρα και συνεχίζουμε έτσι. Είμαστε δύο νέοι οδηγοί που πιέζουν στο όριο, για να βρεθούμε σε ένα σημείο όπως αυτό. Αλλά όπως είπα στο ξεκίνημα, εφ ‘όσον και τα δύο αυτοκίνητα επιστρέφουν στο ίδιο μέρος με το άλλο, νιώθω ότι πρέπει να το κάνουμε έτσι ώστε να είναι κάτι που συμφωνεί με το αφεντικό της ομάδας”.