Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήHomeΕπικεφαλής Γουίλιαμς: "Στον Russell βλέπω πολλά πράγματα από αυτά που είχα δει...

Επικεφαλής Γουίλιαμς: “Στον Russell βλέπω πολλά πράγματα από αυτά που είχα δει στον Raikkonen σε νεαρή ηλικία”

Ο επικεφαλής της Williams, Jost Capito πιστεύει ότι υπάρχουν πάρα πολλές ομοιότητες μεταξύ του George Russell με τον Kimi Raikkonen, όταν ο Φιλανδός παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 του 2007 ήταν σε νεαρή ηλικία. Ο Capito έχει τον πρώτο λόγο για να κάνει αυτήν την σύγκριση, αφού δούλεψε ως Chief Operating Officer στην Sauber από το 1996 έως το 2001, εκείνες τις εποχές που η ομάδα είχε υπογράψει το υποσχόμενο τότε οδηγό, Raikkonen.

O Capito ανέφερε στο podcast της F1 “Beyond The Grid” ότι: “Υπάρχουν πολλά πράγματα στον George Russell (εννοεί ότι έχει μεγάλες δυνατότητες), βλέπω πολλά πράγματα από αυτά που είχα δει στον Kimi Raikkonen τότε. H οδήγηση του είναι εξαιρετική. Πίστεψα στον Raikkonen από την πρώτη φορά, όταν είχα συζητήσεις με τους managers του, ήξερα. Όταν ήρθε για πρώτη φορά στο Hinwil (εγκαταστάσεις της Sauber), νομίζω ότι κοιτάζοντας τα μάτια του, ήξερα ότι αυτό το παιδί έπρεπε να το κρατήσω. Με τον Kimi ήταν σαφές, ότι θα ήταν εξαιρετικός. Είχα αυτό το συναίσθημα ακριβώς από την αρχή”.

Σχετικά με τον Βρετανό οδηγό της Williams, ο Capito υπογράμμισε ότι: “Είμαι εντυπωσιασμένος πραγματικά από τον George Russell. Ακόμη και αν οι προσδοκίες ήταν υψηλές ιδιαίτερα μετά την περσινή χρονιά, θεωρώ ότι αποδίδει πλήρως σύμφωνα με τις προσδοκίες και παρότι με όλα όσα συμβαίνουν γύρω από το συμβόλαιο του τον επόμενο χρόνο και το που θα οδηγεί, είμαι πολύ εντυπωσιασμένος για το πόσο άνετα παίρνει τα πράγματα και πόσο χαλαρός είναι με αυτήν την κατάσταση και πόσο δεν τον αγγίζει. Κάθε Τρίτη έχουμε “συγκέντρωση”, οπού ενημερώνουμε ολόκληρη την εταιρεία, όλοι μιλούν και κάνουν ενημέρωση σχετικά με το προηγούμενο ΣαββατοΚύριακο. Ο George Russell μίλησε την Τρίτη και συζήτησε με την ομάδα, θέλει να ξοδεύει χρόνο με την ομάδα. Πηγαίνει στο εργοστάσιο και στο γυμναστήριο και είναι πολύ κοντά στην ομάδα και νομίζω, αυτό είναι ένα από τα θετικά του-επειδή είναι αγαπητός σε όσους εργάζονται… όλοι δουλεύουν πολύ σκληρά για αυτόν”.

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο