Η αντλία καυσίμου του Citroen DS3 R5 στέρησε από τους Παναγιώτη Ρουστέμη – Κωνσταντίνο Νικολόπουλο την ευκαιρία να σημειώσουν τον πρώτο τους τερματισμό με το νέο τους αυτοκίνητο. Η εγκατάλειψη από τον 2οφετινό αγώνα του Πρωταθλήματος, το Ράλι Κορίνθου, ήρθε λίγο πριν το φινάλε της 2ης ειδικής, έτσι το ραντεβού με τη διάκριση ανανεώθηκε για τον εθνικό μας αγώνα, το Ράλι Ακρόπολις.

Το πλήρωμα από την Κόρινθο, είχε προσπαθήσει αρκετά στην προετοιμασία του συγκεκριμένου αγώνα και αυτό στην πραγματικότητα παραμένει και το μεγαλύτερο κέρδος από αυτήν την εμπειρία. Οι δοκιμές και ο έλεγχος των σημειώσεων στις δύο ειδικές εντάσσονται στο πλαίσιο της «προπόνησης» για το Ράλι Ακρόπολις, δεδομένου πως μιλάμε για δύο ακροπολικές ειδικές διαδρομές.

Όσον αφορά τον αγώνα, οι υψηλές θερμοκρασίες επηρέασαν σημαντικά όλα τα πληρώματα που ταλαιπωρήθηκαν από τη σκόνη και την αφόρητη ζέστη. Ως αποτέλεσμα των συνθηκών αυτών ήταν η σκόνη να μην καθαρίζει έπειτα από κάθε πέρασμα και αυτό δυσχέρανε αρκετά και το ένα ουσιαστικό πέρασμα του πληρώματος της Roustemis Motorsport.

Ο Παναγιώτης Ρουστέμης δήλωσε μετά τον αγώνα: «Στην πρώτη ειδική είχαμε και εμείς όπως όλα τα πληρώματα, πρόβλημα με την σκόνη. Αναγκαστήκαμε να μειώσουμε ρυθμό για να μην έχουμε κάποια έξοδο, καθώς σε κάποια σημεία ήταν σαν να έχουμε πλησιάσει το εμπρός πλήρωμα. Παρόλα αυτά τσεκάραμε τις σημειώσεις μας και στην δεύτερη ειδική κινηθήκαμε και σε καλό ρυθμό μέχρι να δημιουργηθεί το πρόβλημα με την αντλία. Ελπίζω να σταματήσει αυτή η κακοτυχία στο Ακρόπολις και να ξεκινήσουμε τους τερματισμούς μας από εκεί. Συγχαρητήρια στα πληρώματα που τα κατάφεραν στην Κόρινθο».

Ευχαριστούμε όλους όσοι μας εμπιστεύθηκαν και σε αυτόν τον αγώνα. Χωρίς την πολύτιμη συνείσφορά τους όλες οι προσπάθειες της Roustemis Motorsport θα ήταν πολύ δυσκολότερες.

Γραφείο Τύπου