Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑγωνεςHerbert: "Ο Hamilton είναι καλύτερος από τον Schumacher, αλλά ο Verstappen θα...

Herbert: “Ο Hamilton είναι καλύτερος από τον Schumacher, αλλά ο Verstappen θα είναι ακόμα καλύτερος”

Ο παλαίμαχος οδηγός της F1, Johnny Herbert μίλησε πρόσφατα σε συνέντευξη του για το ότι θεωρεί καλύτερο τον Hamilton από τον Michael Schumacher, αλλά και πώς ο Max Verstappen θα γίνει ακόμη καλύτερος από τον Βρετανό επτάκις πρωταθλητή.

Ο Johnny Herbert δήλωσε στο RacingNews365.com ότι: “Αυτός (ο Verstappen) θα γίνει καλύτερος από τον Lewis και ο Lewis (Hamilton) ήταν καλύτερος από τον Michael (Schumacher) κατά την άποψη μου, είναι απλώς μια άλλη εξέλιξη των δεξιοτήτων του οδηγού. Αυτήν την αίσθηση μου δίνει ο Max, με εντυπωσιάζει, μου δίνει μια οπτική διέγερση όταν βλέπω τηλεόραση ή είμαι στην πίστα. Για αυτό το λόγο πρέπει να γίνει ντόρος και πολλοί οπαδοί να μένουν έκπληκτοι και να εντυπωσιάζονται λέγοντας: «Δεν θα μπορούσα να το κάνω αυτό!». Και αυτό είναι το θέμα. Εξακολουθώ να νιώθω ότι ο Lewis Hamilton έχει το πλεονέκτημα αυτήν τη στιγμή, αλλά δεν θα αργήσει να αλλάξουν οι καταστάσεις”.

Ο 57χρονος Άγγλος οδηγός συνέχισε λέγοντας ότι: “Ο Verstappen είναι ακόμη νέος και έχει πολύ εμπειρία. Και θα είναι γίνει καλύτερος από τον Lewis, αλλά δεν είναι ακόμα, για μένα. Όχι ακόμα, αλλά δεν είναι μακριά. Θα πιέσει πολύ τον εαυτό του για να κατακτήσει το πρωτάθλημα και, αν το πάρει φέτος, αυτό θα είναι το κουμπί αλλαγής που έχει ήδη “πατηθεί””.

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο