Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑγωνεςRalf Schumacher: "Είμαι σίγουρος ότι η σύγκρουση στο Silverstone δεν θα είναι...

Ralf Schumacher: “Είμαι σίγουρος ότι η σύγκρουση στο Silverstone δεν θα είναι η τελευταία μεταξύ τους φέτος”

Ο παλαίμαχος οδηγός της F1, Ralf Schumacher μίλησε σε πρόσφατες δηλώσεις του για την φετινή μάχη του τίτλου, επισημαίνοντας ότι ο Max Verstappen αξίζει να κατακτήσει φέτος το πρωτάθλημα και ελπίζει να το καταφέρει.

Ο Ralf Schumacher ανέφερε στην Ολλανδική έκδοση του Motorsport ότι: “Πρώτα από όλα, είναι πολύ ωραίο που η Mercedes πια δεν κυριαρχεί ολοκληρωτικά. Έχω να πω ότι ο Max Verstappen κάνει εξαιρετική δουλειά ατομικά, απλά κοιτάξτε την διαφορά από τον teammate του. Με κάποιον τρόπο, έχει την δυνατότητα να “βγάλει” περισσότερα από το μονοθέσιο της Red Bull σε αντίθεση με άλλους οδηγούς, επίσης συγκρινόμενο με τον Perez. Λατρεύω τη μάχη του με τον Χάμιλτον, αν και από το Silverstone και μετά είναι πραγματικά πολύ σκληρή. Είμαι επίσης απόλυτα σίγουρος ότι η σύγκρουση αδιαμφισβήτητα ότι δεν θα είναι η τελευταία φορά που (θα) χτυπήσουν μεταξύ τους σε αυτήν την σεζόν”.

Ο 46χρονος Γερμανός οδηγός συνέχισε λέγοντας ότι: “Κατ’ εμέ, ο καλύτερος οδηγός πρέπει να πάρει τον τίτλο, αν και είναι δίκαιο να πούμε ότι φέτος και οι δύο έχουν αξιώσεις για αυτόν. Αλλά σε προσωπικό επίπεδο θα ήθελα τον Max Verstappen να κατακτά τον τίτλο. Αυτό θα είναι κάτι διαφορετικό για μια φορά και το αξίζει πραγματικά κατά τη γνώμη μου. Ο Max έχει βελτιωθεί απίστευτα. Στα πρώτα του χρόνια (στην F1) το ήθελε τόσο πολύ, έσπρωχνε το αυτοκίνητο τόσο δυνατά και ήταν πολύ επιθετικός κάποιες φορές. Τώρα βλέπεις έναν απόλυτο διαφορετικό Max Verstappen και έναν που απολαμβάνω να βλέπω ως αναλυτής. Από αυτήν την άποψη, θα ήθελα πολύ να κατακτά τον τίτλο”.

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο