Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήHomeΣυναντήθηκαν με τον Pep Guardiola οι Marc και Alex Marquez (pics)

Συναντήθηκαν με τον Pep Guardiola οι Marc και Alex Marquez (pics)

Ο έξι φορές παγκόσμιος πρωταθλητής του MotoGp, Marc Marquez μαζί τον αδερφό του και παγκόσμιο πρωταθλητή του MotoGp 2 το 2019, Alex ήταν καλεσμένοι της Αγγλικής ομάδας, Manchester City πριν από το Βρετανικό GP στο Silverstone αυτό το ΣαββατοΚύριακο (28-29/8). 

Πέρα από το ότι φωτογραφήθηκαν μαζί, ο Marquez αποκάλυψε ότι ήταν καλεσμένος σε γεύμα με τον προπονητή της Manchester City, Pep Guardiola, με τον οποίο κάθισαν και μίλησαν μαζί για δύο ώρες.

Ο Marquez ανέφερε την Πέμπτη (26/8) στο Silverstone, ότι: “Ναι, φυσικά είχαμε μια πραγματικά καλή συνομιλία με τον Pep (Guardiola) και θέλω να ευχαριστήσω την Manchester City, αλλά ειδικά το group του Pep Guardiola γιατί ήταν μια ωραία συζήτηση. Αλλά μετά με κάλεσαν για μεσημεριανό, το οποίο δεν ήταν κάτι προγραμματισμένο, και μιλήσαμε σχεδόν δύο ώρες, ήταν μια φιλική συζήτηση και πέρασα καλά. Όταν δύο άτομα νιώθουν καλά, όλα είναι πιο εύκολα. Μιλήσαμε για πολλά πράγματα, ήταν πολύ ωραία συνάντηση, γιατί μπορείς να μάθεις πολλά πράγματα από τον Pep Guardiola και ένα από αυτά ήταν αυτό, το κομμάτι της ψυχολογίας, πώς να προσεγγίζεις καταστάσεις, πώς να επιβιώνεις στον αθλητικό κόσμο- και αυτό είναι το σωστό πράγμα- είναι πάντα το παρόν, οι άνθρωποι πάντα ξεχνούν τι έκαναν στο παρελθόν και δεν έχει σημασία τι κάνατε στο παρελθόν όταν βρίσκεστε στο παρόν”.

Ο 28χρονος Ισπανός οδηγός συνέχισε λέγοντας ότι: “Και στο παρόν πρέπει να αποδείξεις τα πάντα και αυτό έχει να κάνει με το κομμάτι της ψυχολογίας, το οποίο είναι σημαντικό να το καταλάβεις. Όταν αποσυρθείς τότε μπορείς να σκεφτείς για το παρελθόν, αλλά αν είσαι τώρα οδηγός, πρέπει να σκέφτεσαι για το παρόν και αυτό κάνουμε τώρα”.

Ο Marc Marquez της Repsol Honda Team, νίκησε τον αγώνα στην Γερμανία φέτος και βρίσκεται στην 11η θέση με 59 βαθμούς, ενώ ο Alex Marquez της LCR Honda Castrol είναι στην 14η θέση με 41 βαθμούς.

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο