Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑγωνεςΑπονομή των Πρωταθλημάτων, Κυπέλλων και Επάθλων Αυτοκινήτου και Kart 2019 και 2020

Απονομή των Πρωταθλημάτων, Κυπέλλων και Επάθλων Αυτοκινήτου και Kart 2019 και 2020

Στη λαμπρή βραδιά της φετινής απονομής των Πρωταθλημάτων, Κυπέλλων και Επάθλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η ΟΜΑΕ επέδωσε τα βραβεία των αγώνων αυτοκινήτου και karting των δύο προηγούμενων ετών στους περίπου 250 διακριθέντες αθλητές που παρευρέθησαν το απόγευμα της Τετάρτης 22/9 στον πανέμορφο χώρο του κτήματος του κ. Τάκη Κουτσίκου, στις Αφίδνες της Αττικής.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο Υφυπουργός Μεταφορών κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός μέσω του κ. Κωνσταντίνου Γαβριηλίδη – καθώς, βεβαίως, και το πλήθος των αγωνιζόμενων Πρωταθλητών, Κυπελλούχων και Επαθλούχων του 2019 και 2020.

Στην εναρκτήρια ομιλία του, ο πρόεδρος της ΟΜΑΕ Δημήτρης Μιχελακάκης ξεκίνησε με την τήρηση ενός λεπτού σιγής, προς τιμήν των μελών της αθλητικής μας κοινότητας και φίλων που χάσαμε πρόωρα: του σπουδαίου μηχανικού Μελέτη Καρατεκίδη, και των διακεκριμένων οδηγών Drag Racing Γεράσιμου Φιλιππάτου και Γιώργου Τζαμπάζογλου.

Στον χώρο που ο κ. Κουτσίκος είχε την ευγενή καλοσύνη να παραχωρήσει για τις ανάγκες της φετινής απονομής, ακολούθησαν δύο Ειδικές Βραβεύσεις. Του κ. Νίκου Αγγλούπα, για τις διαχρονικές κορυφαίες του διακρίσεις και την προσφορά του στον ελληνικό μηχανοκίνητο αθλητισμό, καθώς και της κας Ελένης Αμπάτη για την προσφορά στην ΟΜΑΕ ενός υπέροχα συντηρημένου κλασσικού Triumph Dolomite 1700 του 1974.

Στη συνέχεια, με κορυφαίο τηλεοπτικό υλικό που ευγενικά παραχώρησε η Cosmote TV (καθώς και το Sportal TV για τους αγώνες Drift και Drag Racing), ξεκίνησε η παρουσίαση κάθε θεσμού του μηχανοκίνητου αθλητισμού και των διακριθέντων του – αρχής γενομένης από τον σημαντικότερο, το Karting. Μάλιστα, οι νεαροί αγωνιζόμενοι κλήθηκαν και στη σκηνή για μια αναμνηστική φωτογραφία μαζί με τους δύο Υφυπουργούς.

Η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τη λύπη της για το γεγονός ότι δεν ήταν σε θέση να προσκαλέσει και τους οικείους των αγωνιζόμενων, όπως και πολλά σημαίνοντα μέλη της κοινότητας του μηχανοκίνητου αθλητισμού της χώρας μας.

Τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα δεν έδιναν τη δυνατότητα συγκέντρωσης άνω των τριακοσίων καθήμενων προσκεκλημένων, και μόνο οι βραβευόμενοι αθλητές προσέγγιζαν οριακά αυτόν τον αριθμό. Θα ήταν μεγάλη χαρά και τιμή της ΟΜΑΕ να φιλοξενούσε πολλά σημαντικά μέλη και στελέχη του ελληνικού motorsport – και είναι εύχη όλων μας να υπάρξουν του χρόνου οι προϋποθέσεις για να καταφέρουμε να βραβεύσουμε τους νικητές του 2021 όλοι μαζί, σε μια ακόμα πιο λαμπερή βραδιά.

Πηγή: OMAE

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο