Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιαφοραTo Nissan LEAF αναδείχθηκε ως η καλύτερη πρόταση αγοράς μεταξύ ηλεκτρικών οχημάτων...

To Nissan LEAF αναδείχθηκε ως η καλύτερη πρόταση αγοράς μεταξύ ηλεκτρικών οχημάτων στη Βραζιλία

Το περιοδικό Quatro Rodas επαινεί το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο Nissan LEAF για την ευρυχωρία του, τις δυνατότητες φόρτωσης αποσκευών και την προηγμένη τεχνολογία που προσφέρει.

Από τότε που κυκλοφόρησε στην αγορά το 2010, το αμιγώς ηλεκτρικό Nissan LEAF εξακολουθεί να μαγνητίζει τα βλέμματα  και να κερδίζει διακρίσεις. Το  βραζιλιάνικο περιοδικό αυτοκινήτου Quatro Rodas επέλεξε πρόσφατα το Nissan LEAF ως την καλύτερη πρόταση αγοράς μεταξύ ηλεκτρικών αυτοκινήτων με τιμή έως και 300.000 Ρεάλ (48.000 Ευρώ).

Η δεύτερη γενιά του Nissan LEAF κυκλοφόρησε στη Βραζιλία το 2019, με το περιοδικό να αναδεικνύει την χωρητικότητα του χώρου αποσκευών και την εντυπωσιακή τεχνολογία υποβοήθησης του οδηγού ως μέρος των ξεχωριστών χαρακτηριστικών του αυτοκινήτου. Το Quatro Rodas σημείωσε επίσης ότι η αύξηση του αριθμού των εμπόρων LEAF, από επτά σε 44, αποτελεί ένα μεγάλο πλεονέκτημα και στον τομέα των υπηρεσιών του aftersales.

Περισσότερα από  500.000 LEAF έχουν πωληθεί παγκοσμίως, έχοντας διανύσει πάνω από 18 δισεκατομμύρια χιλιόμετρα χωρίς ρύπους, εμποδίζοντας έτσι την “εισροή” άνω των 3 δισεκατομμυρίων κιλών διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα.

Πρωτοπόρο στην ηλεκτροκίνηση

Εξοπλισμένο με προηγμένες τεχνολογίες και έξυπνα κινητήρια σύνολα από τότε που το πρώτο μοντέλο βγήκε από τη γραμμή παραγωγής πριν από 10 χρόνια, το LEAF πρωτοστάτησε στην ανάπτυξη των σύγχρονων ηλεκτρικών οχημάτων.

Με διαισθητικά χαρακτηριστικά, όπως η προηγμένη βοήθεια οδήγησης ProPILOT και το μοναδικό e-Pedal για οδήγηση με ένα πεντάλ, το LEAF προσφέρει καινοτόμες λύσεις για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία και απόλαυση στην ηλεκτροκίνητη οδήγηση.

Τώρα, μια δεκαετία αφότου το LEAF έγινε το πρώτο παγκοσμίως αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο μαζικής παραγωγής, η Nissan λανσάρει το νέο Nissan Ariya, ξεκινώντας από την Ιαπωνία αυτό τον χειμώνα.

Περισσότερες πληροφορίες για τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα μοντέλα της Nissan, είναι διαθέσιμες στο https://www.nissan.gr/vehicles/electric-vehicles.html

Πηγή: Nissan

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο