Σάββατο, 2 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήHomeEcclestone: "Οταν δεις στην σειρά πράγματα που γνωρίζεις ότι τα παρουσιάζουν λανθασμένα,...

Ecclestone: “Οταν δεις στην σειρά πράγματα που γνωρίζεις ότι τα παρουσιάζουν λανθασμένα, τότε ίσως να ήμουν σαν τον Verstappen και να στεναχωριόμουν λίγο”

Ο πρώην ισχυρός άνδρας της F1, Bernie Ecclestone υπογράμμισε σε πρόσφατες δηλώσεις του ότι είναι υποστηρίζει την άποψη του Max Verstappen, ο οποίος ασκεί κριτική στο Drive to Survive, την σειρά της F1 στο Netflix.

Ο Max Verstappen δήλωσε ότι: “Αν το δω από την πλευρά του οδηγού, δεν μου αρέσει ένα μέρος του (της σειράς Drive to Survive). Προσποιήθηκαν μερικές κόντρες που στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν. Οπότε, αποφάσισα να μην είμαι μέρος του και να μην δώσω κάποιες συνεντεύξεις, αφού δεν μπορείς να αποδείξεις τίποτα. Δεν είμαι πραγματικά άνθρωπος των σειρών. Θέλω απλώς να συμβούν γεγονότα και αληθινά πράγματα”.
Ο πρώην ισχυρός άνδρας της F1 συνέχισε λέγοντας ότι: “Μου αρέσει η πραγματικότητα και ξέρω ότι δεν θα είναι πολύ αληθινή η σειρά του ντοκιμαντέρ. Οπότε, γνωρίζω πως αυτά τα παιδιά λειτουργούν και σκέπτονται σε πολλά πράγματα από αυτά που κάνουν. Και όταν δεις πράγματα που γνωρίζεις ότι τα παρουσιάζουν λανθασμένα, τότε ίσως να ήμουν σαν τον Μax Verstappen και να στεναχωριόμουν λίγο”.

 

 

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο