Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΝεαΑγοραΤα Hyundai TUCSON, i20N και IONIQ 5 κατέκτησαν οκτώ βραβεία

Τα Hyundai TUCSON, i20N και IONIQ 5 κατέκτησαν οκτώ βραβεία

Η Hyundai Motor συγκέντρωσε οκτώ βραβεία σε τρία μοντέλα στα βραβεία 2022 Carbuyer Best Car και 2021 News UK Motor στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Hyundai Tucson (11)Οι διακρίσεις αφορούν στο νέο Hyundai TUCSON που αναδείχθηκε «Car of the Year» από την Carbuyer. Παράλληλα, το TUCSON βραβεύτηκε επίσης ως το «Καλύτερο οικογενειακό αυτοκίνητο» και «Καλύτερο υβριδικό αυτοκίνητο». Το συμπαγές SUV διατίθεται με τη μεγαλύτερη γκάμα ηλεκτροκινητήρων στην κατηγορία του, συμπεριλαμβανομένων υβριδικών, plug-in υβριδικών και βενζίνης με 48V Hybrid επιλογές. Διαθέτει εκλεπτυσμένο και στιβαρό σχεδιασμό και συνδυάζει αβίαστα τις επιδόσεις και την αποδοτικότητα.

Επιπλέον, τα καλύτερα χαρακτηριστικά ασφάλειας της TUCSON, όπως το Forward Collision-shmangien Assist (FCA) και το Blind-spot Collision-shmangien Assist (BCA), αναδεικνύουν την συναρπαστική οδηγική εμπειρία που προσφέρει.

“Το πολυβραβευμένο Hyundai TUCSON είναι το καλύτερο οικογενειακό αυτοκίνητο του Carbuyer και το καλύτερο υβριδικό αυτοκίνητο για το 2022” δήλωσε ο κ. Richard Ingram, Editor του Carbuyer. “Υπέροχο στην οδήγηση, πρακτικό και άνετο στην καθημερινότητα, είναι επίσης οικονομικό χάρη στα υβριδικά συστήματα κίνησης. Το νέο TUCSON είναι απλά το καλύτερο νέο αυτοκίνητο που έχουμε οδηγήσει μέσα στο έτος – καθιστώντας το φυσικό νικητή του βραβείου Car of the Year του Carbuyer”.

Hyundai i20 N (10)-6384x4480Με τα βραβεία Carbuyer Best Car 2022 τιμήθηκαν επίσης το Hyundai i20 N ως το «Καλύτερο Hot Hatchback» και το αμιγώς ηλεκτρικό Hyundai IONIQ 5 ως το «Καλύτερο εταιρικό αυτοκίνητο» και το «Καλύτερο οικογενειακό ηλεκτρικό αυτοκίνητο».

“Είδαμε το παιχνίδι των ηλεκτρικών αυτοκινήτων να αναπτύσσεται σημαντικά τους τελευταίους 12 μήνες και το IONIQ 5 είναι απόδειξη του πόσο μακριά έχει φτάσει η αγορά» δήλωσε ο κ. Richard Ingram, Editor στο Carbuyer. “Η φουτουριστική του εμφάνιση αλλά και η μεγάλη αυτονομία και η εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση το καθιστούν επίσης στην αιχμή, ενώ παράλληλα η ευρύχωρη καμπίνα και η γενναιόδωρη τεχνολογική του λίστα το καθιστούν ένα λαμπρό αυτοκίνητο για να ζεις”.

Η ομάδα του Carbuyer δοκίμασε με αυστηρά κριτήρια κάθε μοντέλο και έκρινε τους νικητές έναντι των αντιπάλων τους ως προς το κόστος, τις επιδόσεις, την άνεση, την ασφάλεια και την πρακτικότητα.

Επιπλέον, στα 2021 News UK Motor Awards, το IONIQ 5 κέρδισε τους τίτλους του «Best Designed Car of the Year» – ξεπερνώντας οχήματα όπως η Aston Martin V12 Speedster και η Maserati MC20- και το «Motoring Innovation of the Year» – χάρη στα άνετα καθίσματά του και την τεχνολογία Vehicle-to-Load (V2L).

IONIQ 5_“Η εξωτερική σχεδίαση του IONIQ 5 είναι αυτή που τραβάει αμέσως την προσοχή αλλά παράλληλα το καινοτόμο εσωτερικό του είναι αυτό που πραγματικά εντυπωσιάζει” δήλωσε ο κ. Will Dron, Editor του Driving.co.uk. «Πολλοί κατασκευαστές αυτοκινήτων μιλούν για τη δημιουργία «καμπινών τύπου σαλόνι» στα νέα τους αυτοκίνητα, αλλά η Hyundai είναι η πρώτη που ανέπτυξε πραγματικά αυτήν την ιδέα σε ένα αυτοκίνητο παραγωγής, με εξαιρετικά άνετα ανακλινόμενα καθίσματα που επιτρέπουν χαλάρωση υψηλού επιπέδου στα διαλείμματα από την οδήγηση. Επίσης η τεχνολογία Vehicle-to-Load μετατρέπει το IONIQ 5 σε μια τράπεζα ενέργειας σε τροχούς, η οποία επιτρέπει κάθε είδους δυνατότητα υπαίθριας δραστηριότητας, από τη φόρτιση ηλεκτρονικών ποδηλάτων έως την τροφοδοσία φώτων και συσκευών σε κατασκήνωση. Και οι δύο αποτελούν καινοτομίες που θα ακολουθήσουν και οι άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες στο εγγύς μέλλον».

Τα βραβεία κρίθηκαν από ειδική ομάδα δημοσιογράφων αυτοκινήτων των μέσων Driving.co.uk,  Sunday Times, The Sun και The Times LUXX.

Πηγή: Hyundai

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο