Σάββατο, 2 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήHomeSteiner: "Ο Kvyat θα εξετάσει αν υπάρχουν κάποιες ενδιαφέρουσες δυνατότητες για αυτόν...

Steiner: “Ο Kvyat θα εξετάσει αν υπάρχουν κάποιες ενδιαφέρουσες δυνατότητες για αυτόν στο Nascar”

Ο Daniil Kvyat μετά την αποχώρηση του από την Alpha Tauri, φέτος ήταν αναπληρωματικός οδηγός στην Alpine, αλλά σύμφωνα με τον επικεφαλή της HAAS, Guenther Steiner ο Ρώσος οδηγός σκέπτεται να μεταβεί στους αγώνες NASCAR.

Οι δύο περσινοί οδηγοί της HAAS δεν συνέχισαν στην F1 την φετινή σεζόν και πήγαν στις ΗΠΑ και ασχολούνται με το IndyCar και το IMSA αντίστοιχα , οπότε  παρατηρούμε ότι όλο και περισσότερο οδηγοί που δεν έχουν θέση στην F1 πηγαίνουν σε άλλα σπορ.

Ο Steiner ανέφερε στο Stewart-Haas Racing Podcast ότι: “Πολλοί οδηγοί θέλουν να το προσπαθήσουν (να πάνε στο NASCAR). Κάποιοι άλλοι πηγαίνουν επίσης στο Indycar. Αυτό είναι ένα μεγάλο βήμα για αυτούς, αυτoί οι αγώνες είναι πολύ διαφορετικοί-φανταστείτε είναι σαν να πηγαίνετε από το NASCAR στην Formula 1. Δεν έχει να κάνει μόνο με τον τρόπο οδήγησης, αλλά με όλο το σύστημα. Ο Mick Schumacher ήταν σε ένα αγώνα στο Texas και ο Daniil Kvyat θα έρθει στον αγώνα στο Martinsville. Όλοι όσοι έρχονται στο NASCAR με ρωτάνε: “Έι, Gunther, μπορείς να με βάλεις με κάποιον;”. Ο Daniil Kvyat θα εξετάσει αν υπάρχουν κάποιες ενδιαφέρον δυνατότητες για αυτόν, επειδή αυτήν την στιγμή δεν αγωνίζεται στην Formula 1″.

Ο Daniil Kvyat επίσης σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει συνδεθεί το όνομα του με την Formula E, με την ιστοσελίδα The Race να υπογραμμίζει ότι είναι σε συζητήσεις με την Dragon Team για την επόμενη σεζόν και να γίνει team-mate με τον πρώην οδηγό της Formula 2, Sergio Sette Camara. Ο Ρώσος οδηγός έχει υπογραμμίσει ότι είναι ανοικτός σε προτάσεις για αγώνες τόσο στην Ευρώπη όσο και στις ΗΠΑ, ενώ ονειρεύεται ακόμη να επιστρέψει στην Formula 1 και θα περιμένει και την σεζόν του 2023 αν αυτό χρειαστεί.

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο