Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑγωνεςΠρωτάθλημα Crosscar || Διαδρόμιο 27-28 Νοεμβρίου - Συμμετοχές

Πρωτάθλημα Crosscar || Διαδρόμιο 27-28 Νοεμβρίου – Συμμετοχές

Με τον τέταρτο και προτελευταίο αγώνα της χρονιάς συνεχίζεται την Κυριακή 28 Νοεμβρίου στο «Διαδρόμιο» το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Crosscar “EKO Racing Dirt Games”

Με όλους τους διεκδικητές των τίτλων για το Πρωτάθλημα των 600 κ.εκ. και το έπαθλο των Ιδιωτών να δηλώνουν το «παρών», οι μάχες που θα δοθούν στη νέα -για μια ακόμα φορά- διαδρομή της χωμάτινης πίστας, αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες.

Στα 600 κ.εκ., ο 18χρονος Κωνσταντίνος Τακιδέλλης (Yacar Sport) που προηγείται στην βαθμολογία, θα κληθεί να υπερασπιστεί το προβάδισμά του απέναντι στους Νώντα Καρανικόλα (LaBase RX01), Γιάννη Ρέγγο (Kosvar), Σπύρο Ράπτη (Planet Kart Cross K3) αλλά και τον πατέρα του, Μιχάλη Τακιδέλλη (Yacar Sport). Με τις μεταξύ τους διαφορές στους προηγούμενους αγώνες να είναι μικρές, το θέαμα από τον μεταξύ τους συναγωνισμό δείχνει εξασφαλισμένο.

Σε επίπεδο Ιδιωτών, αντίστοιχα, ανάμεσα στις συμμετοχές ξεχωρίζουν και πάλι οι Κωνσταντίνος Τακιδέλλης, Γιάννης Ρέγγος, καθώς και ο Μιχάλης Δημούσης (Semog Trophy), χωρίς φυσικά να αποκλείονται και εκπλήξεις από τους Νικόλα και Κωνσταντίνο Χαλιβελάκη (Speedcar Xtrem) που επανέρχονται στον θεσμό.

Στα 750 κ.εκ., o Βασίλης Πετρόπουλος που «αφήνει» την κατηγορία Open, θα να βρει απέναντί του πατέρα και γιο Κωνσταντάκο, με τον Παναγιώτη και τον Μάριο αντίστοιχα, να εναλλάσσονται στο τιμόνι ενός Semog Bravo.

Στην κατηγορία των αυτοκινήτων και στα 1.401-1.600 κ.εκ. τη δική τους μάχη θα δώσουν οι Θεόδωρος Εγγλέζος (Toyota Yaris) και Παναγιώτης Μαυραγάνης (Toyota Corolla), με τη Μαριαλένα Παυλή (Hyundai Accent). Στα 1.601-2.000 κ.εκ., ο Κωνσταντίνος Καλδής (Honda Civic Type-R) θα βρει απέναντί του δύο Ford Escort, με τους Αλέξανδρο Χαλιβελάκη και Ιωάννη Πάλμο στα πηδάλια. Τέλος, μοναχικό αγώνα στα 2.001+ κ.εκ. θα κάνει ο Γιάννης Πολυχρονόπουλος με την πανέμορφη Lancia Delta HF.

Ο αγώνας διοργανώνεται από την Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Κορινθίας (ΑΛΑΚ) και θα διεξαχθεί παρουσία θεατών, υπό την προϋπόθεση ότι οι ίδιοι θα διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, όπως προβλέπεται από το νέο πρωτόκολλο της Γ.Γ. Αθλητισμού.

Χορηγός ονομασίας του θεσμού, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, είναι η premium βενζίνη EKO Racing 100. Χορηγός τεχνολογίας είναι η Garmin, ενώ η Racecraft είναι χορηγός εξοπλισμού. Οι αγώνες καλύπτονται τηλεοπτικά από την Cosmote TV ενώ χορηγός επικοινωνίας είναι το περιοδικό 4ΤΡΟΧΟΙ.

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο