Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑγωνεςΠρωτάθλημα Crosscar 27-28 Νοεμβρίου - Αποτελέσματα

Πρωτάθλημα Crosscar 27-28 Νοεμβρίου – Αποτελέσματα

Με μια απόλυτα πειστική εμφάνιση, κερδίζοντας 3 από τα συνολικά 4 περάσματα, ο Γιάννης Ρέγγος (Kosvar) αναδείχτηκε νικητής στην κατηγορία των 600 κ.εκ. και ψαλίδισε σημαντικά τη διαφορά του από τον πρωτοπόρο στη βαθμολογία, Κωνσταντίνο Τακιδέλλη (Yacar Sport), μεταθέτοντας έτσι την υπόθεση «τίτλος» στον καταληκτικό αγώνα του Πρωταθλήματος, που είναι προγραμματισμένος για το επόμενο Σαββατοκύριακο.

O 18χρονος Κωνσταντίνος Τακιδέλλης πραγματοποίησε για ακόμα μια φορά μια πολύ καλή εμφάνιση, ωστόσο, με τη δεύτερη θέση που κατέλαβε είδε τη διαφορά του από τον Γιάννη Ρέγγο να μειώνεται στους μόλις τρεις βαθμούς.

Στην τρίτη θέση του βάθρου της κατηγορίας τερμάτισε ο Γιώργος Δημούσης (Semog Trophy), που επιβεβαίωσε τη διαρκή βελτίωσή του και έθεσε βάσεις για το μέλλον. Πίσω τους ολοκλήρωσε ο Νώντας Καρανικόλας (La Base RX01).

O περσινος Πρωταθλητής, και Πρωταθλητής Ράλλυ της F2 για το 2021, δεν απέφυγε κάποια λάθη, με αποτέλεσμα να χάσει και σημαντικό έδαφος στη διεκδίκηση του Πρωταθλήματος. Πέμπτος ο, πρωτοεμφανιζόμενος στον θεσμό, DPAL (Semog Bravo), που στην παρθενική του συμμετοχή ανέβηκε στην τρίτη θέση του βάθρου των ιδιωτών, με τον Γιάννη Ρέγγο και Κωνσταντίνο Τακιδέλλη να καταλαμβάνουν την πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα του συγκεκριμένου επάθλου. Την εξάδα της κατηγορίας των 600 κ.εκ. συμπλήρωσε ο Σπύρος Ράπτης με Planet Kart Cross K3.

Η κατηγορία των 750 κ.εκ. αποδείχθηκε οικογενειακή υπόθεση, μιας που η εγκατάλειψη του Βασίλη Πετρόπουλου (SR Crosscar), «άφησε» πατέρα και γιο να μάχονται σε δικό τους πεδίο με το κοινό Semog Bravo, με τον Μάριο να επικρατεί του πατέρα του, Πάνου.

Dirt Games 04Στα αυτοκίνητα, ταχύτερος στην κατηγορία 1.401-1.600 κ.εκ. ήταν ο Θεόδωρος Εγγλέζος (Toyota Yaris) με τον Αριστείδη Μαυραγάνη να τερματίζει δεύτερος και την μοναδική γυναίκα του αγώνα, Μαριαλένα Παυλή (Hyundai Accent) τρίτη. Στην κλάση 1.601-2.000, ο Αλέξανδρος Χαλιβελάκης (Ford Escort) επικράτησε του Κωνσταντίνου Καλδή (Honda Civic Type R).

Ο επόμενος και καταληκτικός αγώνας του θεσμού θα διεξαχθεί το αμέσως επόμενο Σαββατοκύριακο, 4-5 Δεκεμβρίου, στη Χαλκίδα, από το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΑΣΜΑ).

Χορηγός ονομασίας του θεσμού, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, είναι η premium βενζίνη EKO Racing 100. Χορηγός τεχνολογίας είναι η Garmin, ενώ η Racecraft είναι χορηγός εξοπλισμού. Οι αγώνες καλύπτονται τηλεοπτικά από την Cosmote TV ενώ χορηγός επικοινωνίας είναι το περιοδικό 4ΤΡΟΧΟΙ.

Για αναλυτικά αποτελέσματα επισκεφθείτε το http://sportstiming.gr/live/results/auto/other/DIRTG21RND4/

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο