Σάββατο, 2 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήHomeWolff: "Κανείς δεν θα είναι ποτέ καλύτερος από τον Schumi, ακόμα και...

Wolff: “Κανείς δεν θα είναι ποτέ καλύτερος από τον Schumi, ακόμα και αν τον περάσει στα στατιστικά ο Hamilton”

Ο επικεφαλής της Mercedes, Toto Wolff προέβη σε μια ιστορική δήλωση στην Γερμανική ιστοσελίδα Bild λίγο πριν τον αγώνα που θα κρίνει το πρωτάθλημα της φετινής σεζόν στο Αμπού Ντάμπι των ΗΑΕ, υπογραμμίζοντας πως ότι και να κάνει ο Lewis Hamilton ή κάποιος άλλος οδηγός, o Michael Schumacher πάντα θα είναι καλύτερος όλων των εποχών.

Αν ο Lewis Hamilton μαζέψει περισσότερους πόντους από τον Max Verstappen στον τελευταίο αγώνα της σεζόν στο Αμπού Ντάμπι των ΗΠΑ την Κυριακή (12/12, 15:00), τότε θα γίνει ο οδηγός με τις περισσότερες κατακτήσεις παγκόσμιων πρωταθλημάτων με οχτώ, ξεπερνώντας τον Michael Schumacher στο σχετικό στατιστικό με επτά.

Σε ερώτηση για τον αν ο Lewis Hamilton με τα οχτώ πρωταθλήματα θα είναι ο καλύτερος όλων των εποχών, που του έκαναν οι δημοσιογράφοι της Γερμανικής ιστοσελίδας Bild απάντησε ότι: “Κανείς δεν θα γίνει ποτέ καλύτερος από τον Schumi. Ακόμα και αν τον περάσει στα στατιστικά ο Hamilton. Αλλά ο Michael Schumacher διαμόρφωσε μια γενιά όπως κανείς άλλος, είναι μοναδικός. Δεν μπορείς να κάνεις συγκρίσεις μεταξύ των γενεών. Ο Lewis Hamilton είναι ο καλύτερος της γενιάς του…Και ο Max Verstappen και ο Lewis Hamilton αξίζουν το πρωτάθλημα”.

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο