Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑγωνεςAlonso: "Αν μπορείς να χωρίσεις το τρόπαιο στα δύο, αυτή ήταν η...

Alonso: “Αν μπορείς να χωρίσεις το τρόπαιο στα δύο, αυτή ήταν η χρονιά που θα το έκανες”

Ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής της F1, Fernando Alonso μίλησε στο The Australian για το φετινό πρωτάθλημα, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι ο Max Verstappen κατέκτησε την νίκη στο GP του Αμπού Νταμπί των ΗΑΕ από “καθαρή τύχη”.

Ο Ισπανός οδηγός της Alpine ανέφερε ότι: “Σήμερα (Κυριακή, 12/12) ήταν ο Max Verstappen τυχερός. Χωρίς το αυτοκίνητο ασφαλείας ο Lewis Hamilton θα ήταν ο παγκόσμιος πρωταθλητής και με το αυτοκίνητο ασφαλείας είναι ο Max Verstappen. Οπότε, είναι καθαρή τύχη αυτό που συνέβη σήμερα. Και θα γίνει μεγάλο θέμα θεωρώ, αλλά όπως είπα την Πέμπτη (9/12), αν πάρετε και δείτε τους 22 αγώνες, οποιοσδήποτε από τους δύο θα μπορούσε να είναι Παγκόσμιος Πρωταθλητής. Νομίζω ότι περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, αν μπορείς να χωρίσεις το τρόπαιο στα δύο, αυτή ήταν η χρονιά που θα το έκανες γιατί και οι δύο ήταν εξαιρετικοί”.

Ο Fernando Alonso συνέχισε λέγοντας ότι: “Σίγουρα (λυπάμε για τον Lewis Hamilton) γιατί ο Lewis Hamilton οδηγούσε σε άλλο επίπεδο, ειδικά στο δεύτερο μέρος του πρωταθλήματος. Η Mercedes είχε το πιο γρήγορο αυτοκίνητο, αλλά βέβαια ο ο Valtteri [Bottas] δεν ήταν δεύτερος, οπότε ήταν ο Lewis αυτός που το ανέδειξε. Οπότε όταν χάνεις το πρωτάθλημα εξαιτίας ενός αυτοκινήτου ασφαλείας την τελευταία στιγμή, σίγουρα θα στεναχωρηθείς λίγο”.

 

 

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο