Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑγωνεςBottas: "Κατακτήσαμε πέντε τίτλους με τον Lewis, είμαστε το πιο πετυχημένο ζευγάρι...

Bottas: “Κατακτήσαμε πέντε τίτλους με τον Lewis, είμαστε το πιο πετυχημένο ζευγάρι οδηγών στην ιστορία της Formula 1”

Ο Valtteri Bottas δεν ήταν σε θέση να βοηθήσει τον Lewis Hamilton στον αγώνα του GP του Αμπού Ντάμπι και ανέφερε σε δηλώσεις του ότι “πόνεσε” που ο Βρετανός οδηγός έχασε τον τίτλο από τον Max Verstappen.

Ο Φινλανδός οδηγός ανέφερε στο Sky F1 ότι: “Δεν έχω δει ακόμα κανέναν, αλλά μπορώ να το νιώσω (τι αισθάνονται(, φυσικά θέλαμε και τους δύο τίτλους. Το να ξαναπάρουμε το πρωτάθλημα κατασκευαστών είναι κάτι μεγάλο, αλλά την ίδια στιγμή πονάει που ο Lewis Hamilton δεν πήρε το πρωτάθλημα στους οδηγούς, γιατί ακόμη και για εμένα, ένιωσα ότι έχασα το πρωτάθλημα, επειδή ηττήθηκε. Πραγματικά νιώθω στεναχωρημένος για αυτόν γιατί νιώθω ότι το άξιζε, είχε μια εξαιρετική εκκίνηση, έναν υπέροχο αγώνα και μετά τα πράγματα άλλαξαν. Αλλά αυτό είναι ο αθλητισμός, ξέρουμε ότι έτσι πάει, μερικές φορές είναι για τους άλλους, μερικές φορές είναι για σένα, αλλά σήμερα δεν ήταν η μέρα μας”.

Ο Valtteri Bottas την νέα χρονιά θα είναι οδηγός της Alfa Romeo, μετά από συμμετοχή σε πέντε σερί πρωταθλήματα κατασκευαστών με την Mercedes και υπογράμμισε: “Είναι ώρα για κάτι καινούργιο. Είμαι πολύ περήφανος και νιώθω ευγνώμων για αυτά που πετύχαμε μαζί. Έχουμε πετύχει σπουδαία πράγματα. Δεν ήταν ίσως ο καλύτερος αγώνας οπού τερμάτισα, αλλά πρέπει να το δω σε μεγαλύτερη εικόνα. Κατακτήσαμε πέντε πρωταθλήματα κατασκευαστών με τον Lewis Hamilton και είμαστε το πιο πετυχημένο ζευγάρι οδηγών στην ιστορία της Formula 1.  Οπότε είναι κάπως στενάχωρο που φεύγω, αλλά φυσικά ανυπομονώ για το μέλλον”.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Φινλανδός οδηγός συμμετείχε στο post-season Pirelli tyre test με την Alfa Romeo την Τρίτη (14/12).

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο