Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιαφοραH Alfa Romeo αποχαιρετά το 2021 (Video)

H Alfa Romeo αποχαιρετά το 2021 (Video)

Από τη δημιουργία του νέου αρχηγείου της και την επιστροφή του θρύλου της GTA, μέχρι τις μάχες στους αγώνες και τις εκδηλώσεις των Alfisti σε όλο τον κόσμο, το 2021 ήταν μια ξεχωριστή χρονιά για την Alfa Romeo.

Το 2021 ήταν μια ιδιαίτερα ξεχωριστή χρονιά για την Alfa Romeo. Αποτελώντας μέλος του Ομίλου Stellantis, η Alfa Romeo απέκτησε ένα νέο αρχηγείο, το οποίο συστεγάζεται με το Centro Stile Alfa Romeo στο Τορίνο, το χώρο όπου δημιουργείται το μέλλον της μάρκας.

Παράλληλα, το 2021 σηματοδότησε την επιστροφή του θρυλικού αρκτικόλεξου GTA (“Gran Turismo Alleggerita”) με την παρουσίαση των νέων συλλεκτικών Giulia GTA και Gulia GTAm, των οποίων οι 500 αριθμημένες μονάδες εξαντλήθηκαν μέσα σε μόλις λίγους μήνες από τη διάθεση τους.

Alfa Romeo 1000 Miglia 2021Αυτό όμως δεν ήταν και το μοναδικό ιστορικό ορόσημο που ήρθε και πάλι στην επικαιρότητα, με τις ειδικές εκδόσεις των Giulia και Stelvio, “6C Villa d’Este” και “GT Junior” να συνδέουν αρμονικά το θρυλικό παρελθόν της μάρκας με το δυναμικό της παρόν.

Έντονη ήταν συνολικά η παρουσία της μάρκας, με την προσπάθεια της στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό κόσμο της Formula 1, αλλά και με μια σειρά εκδηλώσεων σε όλο τον κόσμο.

Από το ιστορικό Mille Miglia -τον ομορφότερο αγώνα του κόσμου σύμφωνα με τον Enzo Ferrari- μέχρι το Goodwood και το μουσείο της μάρκας στο Arese όπου γιορτάστηκαν τα 111α γενέθλια της, η Alfa Romeo συγκινεί τους φίλους της αυτοκίνησης.

Τέλος με μια σειρά εκδηλώσεων των Alfisti από την Ιαπωνία και την Κίνα, μέχρι και τις Η.Π.Α, η Alfa Romeo για ακόμα μία φορά απόλαυσε την αγάπη που τρέφει για αυτή το κοινό σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το αποχαιρετιστήριο video της Alfa Romeo για το 2021 είναι διαθέσιμο στον παρακάτω σύνδεσμο:

Πηγή: Alfa Romeo

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο