Σάββατο, 2 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήHomeBottas: "Νιώθω λίγο αποτυχία στο ότι δεν κατάφερα να πάρω ένα τίτλο...

Bottas: “Νιώθω λίγο αποτυχία στο ότι δεν κατάφερα να πάρω ένα τίτλο αυτά τα πέντε χρόνια με την Mercedes και ο Hamilton πάντα τους κέρδιζε”

Valtteri Bottas αποτελεί παρελθόν από την Mercedes μετά από πέντε χρόνια και πέντε πρωταθλήματα Κατασκευαστών, με την νέα του ομάδα να είναι η Alfa Romeo.

Ο Valtteri Bottas μίλησε στο The Race κυρίως για τα πέντε χρόνια που πέρασε στην Γερμανική ομάδα.

Σχετικά με το αν είχε εκνευριστεί που δεν κέρδιζε τον Lewis Hamilton σε μια πιο μόνιμη βάση ή αν είναι χαρούμενους που το έκανε τουλάχιστον σε κάποιες περιπτώσεις ανέφερε: “Νομίζω και τα δύο. Το πιο σημαντικό πράγμα για εμένα στο οποίο νιώθω λίγο ότι απέτυχα, είναι το ότι δεν μπόρεσα να κερδίσω έναν τίτλο σε αυτά τα πέντε χρόνια με τη Mercedes και ο Lewis κατάφερνε πάντα να τους κερδίζει. Αλλά υπό αυτή την έννοια, ο Lewis Hamilton είναι ο καλύτερος οδηγός στην ιστορία της Formula 1. Αφού γνωρίζω ότι μερικές φορές ήμουν σε θέση να τον νικήσω, αυτό είναι μια ωραία αίσθηση. Πάντα θέλεις την τελειότητα και αν δεν είσαι τέλειος, δεν μπορείς να είσαι χαρούμενος. Αλλά έτσι έχουν τα πράγματα. Αλλά είμαι σίγουρος ότι όταν πάω σε μια διαφορετική ομάδα,  νομίζω ότι θα έχω διαφορετική οπτική όταν είμαι εκτός αυτής της ομάδας, ότι υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα για τα οποία μπορώ σίγουρα να είμαι περήφανος. Πρέπει να είμαι περήφανος. Και πρέπει να προσπαθήσω να βλέπω θετικά τα πράγματα”.

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο