Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑγωνεςΗ Alfa Romeo Tonale συναντά την Alfa Romeo F1 Team ORLEN

Η Alfa Romeo Tonale συναντά την Alfa Romeo F1 Team ORLEN

Τα μέλη της Alfa Romeo F1 Team ORLEN συγκεντρώθηκαν στο La Thuile της Ιταλίας για ένα μικρό διάλειμμα από τις υποχρεώσεις τους και για να φορτίσουν τις μπαταρίες τους λίγο πριν από τις δοκιμές στη Βαρκελώνη.

Από αυτή την ξεχωριστή συνάντηση δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι νέοι οδηγοί της ομάδας, οι κ.κ. Valtteri Bottas και Zhou Guanyu, οι οποίοι μαζί με το νέο μονοθέσιο C42 θα μεταφέρουν στην πίστα όλο το πάθος και τη σκληρή δουλειά της ομάδας.

Alfa Romeo F1 Team ORLENΗ φετινή σαιζόν αναμένεται να είναι γεμάτη προκλήσεις και σημαντικές αλλαγές που προκύπτουν από τη τροποποίηση των κανονισμών, οι οποίοι στοχεύουν σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Τιμώμενο πρόσωπο στη συνάντηση στις Ιταλικές Άλπεις δεν ήταν άλλο από το νέο μοντέλο της μάρκας, την Tonale, η οποία αποτελεί και την πρώτη εξηλεκτρισμένη πρόταση της Alfa Romeo.

Παραμένοντας πιστή στο DNA της εκλεπτυσμένης Ιταλικής αίσθησης που παραμένει ζωντανή από το 1910, με την Tonale η Alfa Romeo πραγματοποιεί μια σημαντική εξέλιξη με το βλέμμα στη νέα εποχή της συνδεσιμότητας και της εξηλεκτρισμένης κίνησης.

Από το στιλ που παραμένει εξαιρετικά πιστό σε εκείνο του πρωτοτύπου, μέχρι τις καινοτόμες τεχνολογίες και τις ειδικά εξελιγμένες για το μοντέλο τεχνικές λύσεις, κάθε στοιχείο πάνω στην Tonale δημιουργήθηκε για να τονίζει το DNA της Alfa Romeo και να εκφράζει τη απαράμιλλη οδηγική αίσθηση που παραδοσιακά χαρακτηρίζει τα μοντέλα της μάρκας, όπως άλλωστε και η προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια.

Την ίδια στιγμή η Tonale προσφέρει μια πραγματική εμπειρία εξηλεκτρισμένης κίνησης, χάρη στο νέο αποκλειστικό Υβριδικό σύστημα -με τους δύο ηλεκτροκινητήρες, το αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων και το Turbo μεταβλητής γεωμετρίας-, το οποίο δίνει τη δυνατότητα και αμιγώς ηλεκτρικής κίνησης.

Αντίστοιχα, η έκδοση Plug-in Hybrid Q4 της Tonale, με 275 ίππους και ηλεκτρική αυτονομία έως και 80χλμ., προσφέρει κορυφαίες τιμές για την κατηγορία, αποτελώντας την πλέον ισχυρή και αποδοτική έκδοση του μοντέλου.

To LaThuile, ή όπως είναι γνωστό, «η Άγρια Πλευρά του Mont Blanc», αποτελεί ένα από τα πιο όμορφα, αλλά και ήσυχα χειμερινά θέρετρα στην Ευρώπη. Ιδανικό για την επαφή των ανθρώπων με τη φύση και ιδιαίτερα φημισμένο για την φιλοξενία που προσφέρει, έδωσε την ευκαιρία στα μέλη της Alfa Romeo F1 Team ORLEN να ετοιμαστούν ψυχολογικά για μια από τις πιο ξεχωριστές χρονιές στην ιστορία της Formula 1.

Πηγή:Alfa Romeo

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο